Ωδή στο καλύτερο burger της χρονιάς
Ο λόγος για το Redneck Jack Burger. Ένα burger που είναι τόσο καλό, όσο τα βασικά συστατικά του...

burger joint redneck 2

Εντάξει. Για το Burger Joint, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ομολογουμένως βέβαια, εμείς έχουμε πει πολλά. Πάρα πολλά. Και για τη Γλυφάδα όταν πρωτοάνοιξε, και για το Ψυχικό.

Όμως αυτή τη φορά, δεν έχουμε επιλογή. Μας αναγκάζει μία ανώτερη δύναμη. Μία ανώτερη δύναμη, που ξεκίνησε κάπου στα χωράφια του Kentucky και προσγειώθηκε στην Αθήνα για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Burger στις 28 Μαΐου 2016. Και όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει.

Ο λόγος για το Redneck Jack Burger. Ένα burger που είναι τόσο καλό, όσο τα βασικά συστατικά του (όπως συχνά θα διαβάσεις στους τοίχους και τα διαφημιστικά του πιο διάσημου μπεργκεράδικου της πόλης).

Οπότε, θα κάνω το εξής: Θα παραθέσω συστατικά και θα σας αφήσω να μετρήσετε πόσες φορές θα ξεροκαταπιείτε τα σάλια σας.

burger joint redneck 3

Έχουμε και λέμε!

Πάνω από όλα, το Black Angus Beef Burger του Burger Joint, που αν με ρωτάτε, ΠΡΕΠΕΙ να το παραγγείλετε σε medium ψήσιμο και king size. Σε αυτό, προσθέστε την περίφημη BJ Mayo, η οποία έχει απογειωθεί γευστικά με καπνιστές πιπεριές chipotle!

Και μετά, μαρμελάδα (!) με βάση bacon και bourbon, γιατί μπορούν. Έτσι, ένα σχετικά πικάντικο πιάτο δροσίζει μέσα από ένα λαχταριστό μείγμα στο οποίο το κρεμμύδι, το bacon, η καστανή ζάχαρη και το bourbon σε κάνουν να θες να το απλώσεις στο ψωμάκι και να το τρως και σκέτο.

Και αν ακόμη δεν έχετε πειστεί πως μιλάμε για το burger της χρονιάς, έχει κι άλλο. Γιατί burger χωρίς τυρί δεν γίνεται, κι εδώ μιλάμε για ένα όργιο γεύσης, όπου το emmental αγκαλιάζει το black angus burger, προσπαθώντας να το προστατέψει από το ξεροψημένο κρεμμύδι που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ψωμάκι που αγαπήσαμε στο Burger Joint.

Και αν ακόμη δεν έχεις πειστεί, προτείνω ομοιοπαθητική: Νίκα τη ζέστη του καλοκαιριού με ένα καυτερό cocktail F-Spicy, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το burger.

burger joint f spicy

Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς. Για πάντα χοντροί.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

burger joint redneck 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;