Survivor 2017: Όσα έγιναν στο επεισόδιο (28/3)
Ακόμη και να έχασες το επεισόδιο του Survivor 2017, έχουμε την απόλυτη ανασκόπηση για εσένα!

Έχασες το survivor 2017 και ανησυχείς ότι δε θα μάθεις τι έγινε; Εδώ είμαστε εμείς!

Πάμε να δούμε λοιπόν…

Μια λαχταριστή μακαρονάδα με κιμά και με τριμμένη παρμεζάνα περίμενε τους «Διάσημους», οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα των «Μαχητών» στο τελευταίο αγώνισμα.

Σε κάποια φάση του αγωνίσματος η Ευρυδίκη θύμωσε με τον Αγγελόπουλο. Ο λόγος ήταν άγνωστος μέχρι που είδαμε ξανά το σχετικό απόσπασμα και συνειδητοποιούσαμε ότι θύμωσε επειδή ο Γιώργος μιλούσε με την Ειρήνη από τους μαχητές!

Επίσης, Οι κάμερες του Survivor “έπιασαν” μια κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα την ώρα που αγωνιζόταν η Ευρυδίκη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήθελε να καθοδηγήσει τη συμπαίκτρια του, κάτι που έκανε τον Γιώργο Χρανιώτη να προσπαθήσει να τον τραβήξει πίσω στον “πάγκο” του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του πρώτου. Παρόλα αυτά, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά (με 10-3 τελικό σκορ) μετά τη μάχη για την ασυλία, αυτή τη φορά κερδίζοντας ως έπαθλο το γεύμα που περιλάμβανε μακαρόνια με κιμά.

Και ενώ το κλίμα φαίνεται να έχει επανέλθει σε καλά επίπεδα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την παρέα του, δεν ισχύει το ίδιο για τους «Μαχητέϛ». Ο Ορέστης Τσανγκ έκανε μια ακόμη επίθεση κυρίως προς τις γυναίκες της ομάδας, για την συμπεριφορά τους μετά την ήττα και βρέθηκε στο στόχαστρο των περισσότερων.

Ο εκνευρισμός όμως των «Μαχητών» δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην ομάδα τους αλλά και κατά των αντιπάλων. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Κύπριου Μάριου Ιωαννίδη, δευτερόλεπτα μετά την ήττα τους. «Κάνουν όπως οι λούλες, όπως οι γκόμενες» είπε προς τους συμπαίκτες του, βλέποντας τους «Διάσημους» να πανηγυρίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;