8+1 πράγματα για να μην κάνεις αυτό το καλοκαίρι!
Είσαι φοιτητής. Κάθε καλοκαίρι μετά την εξεταστική σου έχεις ενάμιση μήνα κενό, στον οποίο κάνεις κάθε χρόνο κάποια συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μακροχρόνια θέλεις να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις.

Πιο συγκεκριμένα, σου παρουσιάζουμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις φέτος το καλοκαίρι πάλι :

1.Πηγαίνεις στο χωριό και βλέπεις συγγενείς που δε συμπαθείς ιδιαίτερα.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όλοι επιστρέφουμε στα σπίτια μας το καλοκαίρι, αυτό όμως δε σημαίνει πως απολαμβάνεις ιδιαίτερα την κοινωνικοποίηση με το σόι και τις πλέον κλασσικές και αναπόφευκτες ερωτήσεις τύπου «πώς πάει η σχολή;», «πόσα μαθήματα χρωστάς;» και όλα αυτά τα ευχάριστα.

2.Λιώνεις στην παραλία

Καίγεσαι κάτω από τον ήλιο μέχρι να νυχτώσει, πίνεις το καφεδάκι σου, τσεκάρεις ό,τι κινείται γύρω σου και περπατάει στα δύο πόδια και όταν γυρνάς σπίτι μοιάζεις πιο πολύ με αστακό παρά με άνθρωπο. Η μάνα σου φωνάζει και σε κυνηγάει για να σε πασαλείψει με γιαούρτια.

3.Λιώνεις στο pc με ταινίες κάτω από το air-condition

Αφού δεν έχεις δουλειά ή κάτι άλλο να κάνεις και βαριέσαι να βγεις από το σπίτι -με τόση ζέστη θα μου πεις- αποχαυνώνεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Δε σε κατηγορεί κανένας βέβαια, φοιτητής είσαι κι έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου. Ε;

4.Χαλάς όλα σου τα λεφτά στα μπαρ και τις τουρίστριες

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός λίστας τα διάσημα party animals. Αναφέρομαι στα άτομα που τα χάνει το σπίτι τους κυριολεκτικά, ξημεροβραδιάζονται στα μπιτσόμπαρα και χαλάνε τις οικονομίες τους στα ποτάκια που δε θυμούνται καν πως ήπιαν το προηγούμενο βράδυ.

5.Είσαι όλη μέρα λιώμα επειδή ξενυχτάς υπερβολικά

Και φυσικά, αν ξενυχτήσεις θα πρέπει να αναπληρώσεις τη χαμένη ενέργεια. Ξυπνάς με πονοκέφαλο, χωρίς όρεξη και με το στομάχι σου να σε ενοχλεί απίστευτα πολύ. Νιώθεις απίστευτη κούραση και δε θέλεις να κάνεις τίποτα.

6.Χάνεις όλη σου τη μέρα επειδή κοιμάσαι

Ξυπνάς αφού έχει πέσει ο ήλιος και δεν έχεις χρόνο να κάνεις τίποτα. Δε διαβάζεις για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, δεν κάνεις απολύτως τίποτα και αναλώνεις τη μέρα σου στο κρεβάτι σου.

7.Είσαι όλη μέρα σπίτι και μαλώνεις με τους δικούς σου για το τηλεκοντρόλ

Το καλοκαίρι είναι γνωστό σαν «η εποχή των επαναλήψεων», τόσο στην τηλεόραση όσο και στην καθημερινότητα σου. Βλέπεις για χιλιοστή φορά επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών που έχεις μάθει απ’έξω και κάνεις φασαρία κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να αλλάξει κανάλι.

8.Τρως σαν να μην υπάρχει αύριο

Τι να μας πούνε οι δίαιτες που διαβάζουμε κάθε χρόνο στα μπλογκς στο ίντερνετ; Αφού ξέρουμε πως το καλοκαίρι θα φάμε, και όχι απλά όσο χρειαζόμαστε, αλλά πολύ πολύ παραπάνω. Και το χειμώνα αναρωτιόμαστε γιατί τα ρούχα μας στενεύουν.

+1. Βαριέσαι τη ζωή σου και ψάχνεις κάτι διαφορετικό

Έχεις εξαντλήσει όλες τις μη παραγωγικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Και τώρα τι; Πώς θα περάσει αυτός ο ενάμιση μήνας όταν δεν κάνεις τίποτα που να σε γεμίζει και να σε ικανοποιεί. Ψάχνεις κάτι καινούριο αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτό.
Εναλλακτικά πώς θα σου φαινόταν αυτό το καλοκαίρι να αδράξεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το πάθος σου; Να βάλεις το λιθαράκι σου στη βελτίωση της κοινωνίας μιας άλλης χώρας και σε επέκταση του κόσμου; Να κάνεις κάτι διαφορετικό, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και συνεπώς καλύτερος άνθρωπος;

Μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι να μετρήσει με το να:

  • Μάθεις περισσότερα για τον κόσμο γύρω σου
  • Ταξιδέψεις σε μια χώρα που δεν έχεις ξαναπάει
  • Μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου
  • Γίνεις καλύτερος άνθρωπος
  • Γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου
  • Μάθεις τα δυνατά και τα αδύνατα σου σημεία
  • Συμβάλλεις στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ
  • Γνωρίσεις ανθρώπους απ’όλον τον κόσμο
  • Αποκτήσεις μια αξέχαστη εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή

Ρωτάς πώς; Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1