5 εμβληματικοί δίσκοι που γίνονται 20 χρονών!
Πώς περνάνε τα χρόνια ε; Όσο απίστευτο και αν σου φανεί αυτά τα albums γίνονται το 2017, 20 χρονών. Ωστόσο, όχι απλά τα ακούμε ακόμα αλλά δεν έχουμε βαρεθεί τίποτα που να τα αφορά.

Daft Punk – «Homework»

Όλος ο κόσμος γνώρισε τους Daft Punk μέσα από αυτό το album! Μιλάμε για hits όπως το Da Funk ή το Around the World που ακούμε μέχρι σήμερα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Blur – «Blur»

Τι εννοείς ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ μεθυσμένος γύρω στις 5 – 6 το πρωί για κλείσιμο το Song 2 των Blur; Το συγκεκριμένο album έγραψε τη δική του ιστορία στη βρετανική pop.

Prodigy – «The Fat Of The Land»

Ένα από τα πραγματικά πολύ αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού αφού κάθε φορά που έρχονται τα σπάνε, κυριολεκτικά. Το συγκεκριμένο album είχε κομμάτια όπως το Firestarter και το Smack my birch up. Δεν περιγράφουμε ΚΑΝ άλλο.

Εννοείται ότι θα δώσουμε video από επικό live του Firestarter.

Radiohead – «OK Computer»

Μια ολόκληρη γενιά κόντεψε να πέσει σε κατάθλιψη με αυτό το δίκο. Τι να σου πει ο Ed Sheeran, όταν εμείς μεγαλώσαμε με Karma Police και No Surprises.

Ένας δίσκος, σκέτη μαγεία.

Wu Tang Clan – «Wu Tang Forever»

Φυσικά και θα βάζαμε τον ιστορικό δίσκο των Wu Tang Clan στη λίστα μας γιατί έχουμε μια αδυναμία στη hip hop. Οι Wu Tang ήταν επαναστάτες στο είδος τους και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καλλιτέχνης της hip hop κοινότητας που να μη τους σέβεται και φυσικά να μην έχει επηρεαστεί από αυτούς.

Προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμη albums που γίνονται 20 χρονών φέτος, απλά εμείς επιλέξαμε 5 από τα δικά μας αγαπημένα! Εσείς γνωρίζετε κάποιο εκτός από αυτά που κλείνει τα 20 χρόνια του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;