Genius: Η θυελλώδης ζωή του Άλμπερτ Αϊνστάιν στην μικρή οθόνη!
Το πρόσωπο πίσω από την μεγαλύτερη επιστημονική προσωπικότητα του 20ου αιώνα. Πώς ο Άλμπερτ έγινε Αϊνστάιν;

Η νέα σειρά του National Geographic, “Genius” , η οποία κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου, αποκαλύπτει την πορεία του μεγαλύτερου μυαλού του 20ου αιώνα.

Η παραγωγή της σειράς ανήκει στην Fox 21 Television Studios, στην συλλογή της οποίας ανήκει και η επιτυχία «The People V. OJ Simpson: American Crime Story», στην Imagine Television και στην Odd Lot Entertainment.

Η σειρά έχει βασιστεί στο βιβλίο του Walter Isaacson, «Αϊνστάιν: Η ζωή και ο κόσμος του» και αποτελεί παραγωγή των  Brian Grazer, Ron Howard και Gigi Pritzker.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται ο  Geoffrey Rush, ως Άλμπερτ Αϊνστάιν, και η Emily Watson, ως η δεύτερη σύζυγος του -και πρώτη ξαδέρφη του-  Έλσα Αϊνστάιν.

Η σειρά ακολουθεί τον Άλμπερτ Αϊνστάιν στην φάση της ζωής του όπου δεν μπορούσε να βρει δουλειά ως καθηγητής ή να κάνει διδακτορικό αλλά και πάλι κατάφερε να αναπτύξει την θεωρία της σχετικότητας.

 

Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στην Πράγα, πρωτεύουσα της Τσέχικης Δημοκρατίας, όπου και ο Αϊνστάιν έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Στην σειρά κάνουν εμφάνιση διάφορες προσωπικότητες της εποχής, όπως η Marie και  ο Pierre Curie, ο Wilhelm Rontgen, ο Carl Jung,  ο Werner Heisenberg και πολλοί άλλοι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;