Στο Reddit μάντεψαν την υπόθεση της 2ης σεζόν του Westworld και οι παραγωγοί δεν χάρηκαν καθόλου
Oops! Κατά λάθος τα παιδιά κάτι βρήκαν!

Το Westworld είναι μια από τις καλύτερες παραγωγές του HBO. Ένα είναι το σίγουρο, το σενάριο μέχρι στιγμής τους είχε εντυπωσιάσει όλους.

Το τελευταίο καιρό ωστόσο στο Reddit άρχισε να παίζεται κάτι περίεργο. Οι χρήστες παρακολουθούσαν επίμονα το Westworld και τελικά κατάφεραν να βρουν τι θα γίνει στη 2η σεζόν. Τώρα, θα αναρωτηθείτε πώς ξέρουμε ότι όντως ισχύει κάτι τέτοιο και δίκο θα έχετε.

Ο Jonathan Nolan, ένας από τους συνδημιουργούς του Westworld παραδέχθηκε σε συνέντευξη του ότι έχει διαβάσει θεωρίες των fan στο Reddit και είναι κάποιες που ισχύουν. Μάλιστα το είπε αρκετά ενοχλημένος: “Είναι σπαστικό ο κόσμος να μαντεύει τις ανατροές που μας πήρε δύο χρόνια να γράψουμε”.

“Ωστόσο δε μπορείς να παραπονιέσαι που αρέσει πολύ στον κόσμο και το ψάχνει τόσο”, πρόσθεσε”. “Στη τελική είνα κάτι που μας ευχαριστεί, απλά σταματήστε να το κάνετε”.

Το μοναδικό στοιχείο για την επερχόμενη σεζόν, εκτός απ’ την παράκληση του Ed Harris ότι δεν θέλει να είναι γυμνός ή να βάλει στολή σαμουράι, επικεντρώθηκε στη μουσική. “Μπορώ να σας δώσω ένα στοιχείο για ένα απ’ τα τραγούδια”, είπε η Joy, “Στο σπίτι έχουμε ένα μικρό κοριτσάκι, περνάμε πολλές ώρες βλέποντας παιδικές ταινίες. Μια από αυτές αποδείχτηκε μουσική έμπνευση. Οπότε ίσως δείτε μνεία σε ένα πολύ αθώο και χαρούμενο τραγούδι το οποίο θα κάνουμε σκοτεινό, απλά για να τραυματίσουμε την κόρη μας”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;