Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τα Φιλαράκια!
Η αλλαγή από την πρώτο κύκλο της σειράς μέχρι σήμερα!

Τα Φιλαράκια είναι, για εμάς, η καλύτερη σειρά που βγήκε ποτέ. Πιστεύουμε ότι όποιος δεν την έχει δει, είναι απλά περίεργος, και όποιος την έχει δει αλλά λέει ότι δεν του αρέσει…ΠΛΟΚ.

Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 απ’το NBC και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα.

Την υπόθεση την ξέρεις. Οι περιπέτειες μιας παρέας έξι φίλων που ζουν στο Μανχάταν.

Όταν άρχιζαν να αναπτύσσουν την σειρά, την είχαν αρχικά ονομάσει Insomnia Cafe. Μετά από αρκετές επανεγγραφές και αλλαγές στο σενάριο η σειρά τελικά ονομάστηκε Friends.

Έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την πορεία της και έγινε μία από τις πιο δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Η σειρά ήταν υποψήφια για 62 Primetime Emmy Awards, κερδίζοντας το βραβείο ‘Outstanding Κωμική σειρά’ το 2002, στην όγδοη σεζόν του.

Το 1997, το επεισόδιο “The One with the Prom Video” θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα επεισόδια όλων των εποχών. Από το 1995 ως και το 2004 τερμάτιζε μέσα στα πέντε προγράμματα με τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές κάνοντάς το τέταρτο επεισόδιο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές. Συνεχίζει και προβάλλεται ακόμα σε πάνω από 100 χώρες.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει απίστευτα από τα πρόσωπα που έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε για τα Φιλαράκια. Κάποιοι κατάφεραν να αποβάλλουν τον ρόλο στην σειρά ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να εξελιχθούν τρομερά επαγγελματικά μετά από την λήξη της.

Ας δούμε, όμως, πως ήταν οι πρωταγωνιστές στην πρώτη σεζόν και πως μοιάζουν σήμερα:

Rachel Green – Jennifer Aniston

Monica Geller – Courtney Cox

Ross Geller – David Schwimmer

Chandler Bing – Matthew Perry

Joey Tribbiani – Matt LeBlanc

Phoebe Buffay – Lisa Kudrow

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
69 - 71
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;