Ηθοποιοί που μισούσαν τις ταινίες που πρωταγωνίστησαν!
Η δουλειά δεν είναι πάντα ευχάριστη, ακόμη και αν είσαι ηθοποιός του Hollywood!

Άλλοι μίσησαν την τελευταία ταινία μιας σειράς που πρωταγωνιστούσαν, άλλοι μίσησαν την ταινία εξαρχής. Κάποιες φορές έφταιγαν οι ίδιοι, άλλες κάποιοι άλλοι, όμως, σημασία έχει πως δεν ήτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και το είπαν…δημόσια.

Για να δούμε μερικούς από αυτούς

Cher – Burlesque

Το μιούζικαλ κυκλοφόρησε το 2010. Τρια χρόνια μετά την κυλοφορία του, η Cher είπε στην Guardian πως η ταινία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και πως ο χαρακτήρας της θα μπορούσε να έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης, αποκάλεσε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Steve Antin, ένα `’πραγματικά κακό σκηνοθέτη”.

Halle Berry – Catwoman

Η Halle Berry είναι η αλήθεια πως έχει κάνει μια αξιοπρεπή ποσότητα κακών ταινιών. Οι ταινίες με σούπερ ήρωες, ανεξάρτητα του αν είναι κακές, πάντα πάνε καλά. Η συγκεκριμένη κυκλοφόρησε το 2004 και χάρισε την Berry το “Razzie Award for Worst Actor”, το οποίο πήγε η ίδια και παρέλαβε με χαρά “λέγοντας την” ακόμη και στην Warner Bros για την απαράδεκτη ταινία.

Robert Pattinson – Twilight

Μπορεί οι νεαρές έφηβες της εποχής να την εξέλαβαν ως το καλύτερο πράγμα που τους έχει συμβεί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Robert Pattinson. Από την αρχή ως το τέλος της σειράς των ταινιών ο Pattinson ανέφερε πως η ιστορία δεν βγάζει κανένα νόημα, όμως κανείς δεν τον άκουγε.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τον ενόχλησε το σενάριο ή αν δεν ήθελε γενικότερα να είναι εκεί. Πάντως σε εμφάνιση του στον Jimmy Kimmel είπε πως δεν αισθάνεται κάπως που το Twilight τελείωσε και ανέφερε πως οι μόνοι που νοιάζονται είναι το κοινό.

Alec Baldwin – Rock of Ages

Ο Alec Baldwin είναι γνωστός για τις ειλικρινείς αντδράσεις του όταν δεν του αρέσει κάτι, οπότε, όταν το Rock of Ages δεν ήταν αυτό που φανταζόταν, το είπε δημόσια πως δεν ήταν ευχαριστημένος. Συγκεκριμένα είπε πως η ταινία ήταν μια “απόλυτη καταστροφή” και πως ενώ βρισκόταν μια εβδομάδα στα γυρίσματα είπε “Θεε μου, τι έχω κάνει;”.

Όπως φαίνεται, συμμετείχε στην ταινία μόνο και μόνο γιατί ήθελε να παίξει με τον Russell Brand και τον Tom Cruise.

Matt Damon – The Bourne Ultimatum

Ακόμη και ο γλυκός Matt Damon έχει τις κόντρες του με το Hollywood. Μια από αυτές είναι η κόντρα του με τον συγγραφέα των ταινιών Jason Bourne.

Ο ηθοποιός ξέσπασε αρκετά έντονα κατά της τελευταίες ταινίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν κατηγορώ τον Tony Gilroy που πήρε ένα μάτσο λεφτά και έδωσε το σενάριο που έδωσε. Το θέμα είναι απλά πως δεν διαβαζόταν.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;