Πέμπτη 23 Μαρτίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαρτίου!

Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα!

Ακριβώς το Τέλος του Κόσμου

Μετά από 12 χρόνια απουσίας, ένας συγγραφέας γυρίζει στο πατρικό του με σκοπό να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στην οικογένεια του. Το ήσυχο απόγευμα όμως, δίνει τη θέση του σε αντιπαραθέσεις, βεντέτες, συναισθήματα υποκινούμενα από μοναξιά κι αμφιβολία, κι όλες οι απόπειρες αποτυγχάνουν από την ανικανότητα των ανθρώπων να ακούσουν και ν’ αγαπήσουν.

Amerika Square

Ο Μπίλι (Γιάννης Στάνκογλου) και ο Νάκος (Μάκης Παπαδημητρίου) είναι φίλοι από παιδιά, όμως έχουν εξελιχθεί σε δύο διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες. Ο Νάκος, ζει ακόμα με τους γονείς του, μισεί τους ξένους που έχουν κατακλύσει το μόνο πράγμα που του δίνει ταυτότητα, τη γειτονιά του. Εκεί, ο Μπίλι, ένας rock n’ roll σαραντάρης με το δικό του μπαρ και το παράνομο tattoo studio στο πατάρι, παρατηρεί τις αλλαγές στο τοπίο μέχρι που μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία βομβαρδίζει τον μικρόκοσμο του.

Η Τερέζα (Ξένια Ντάνα), μια μπλεγμένη στα δίχτυα της μαφίας Αφρικανή τραγουδίστρια, θέλει να καλύψει ένα παλιό tattoo και η χημεία μεταξύ τους είναι ακαριαία. Παράλληλα, ο Τάρεκ (Βασίλης Κουκαλάνι), ένας απελπισμένος πρόσφυγας από τη Συρία με τη 10χρονη κόρη του, απευθύνεται όπου μπορεί για να φύγει από τη χώρα. Όσο ο Νάκος καταστρώνει σχέδιο εξολόθρευσης μεταναστών, η τύχη υφαίνει τη δική της πλοκή και φέρνει τις μοίρες των ανθρώπων κοντά, όσο μακριά κι αν γεννήθηκαν.

Ευτυχία

Η Άννα έχει αρχίσει να ζορίζεται. “Χαμογέλα.” Η Άννα έχει σπίτι. “Αϋπνία.” Η Άννα έχει δουλειά. “Εννιά-πέντε, θ’ αργήσω.” Η Άννα έχει φίλους. “Βαριέμαι.” Την Άννα την αγαπάνε οι γονείς της. “Άνοιξε.” Ή Άννα δεν κοιμάται. “Καυλώνω.” Η Άννα φοβάται. “Ποιος είναι;”
Η “Ευτυχία ”είναι το ψυχογράφημα μιας γυναίκας που σταδιακά χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα, μια κωμικοτραγική ματιά στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, μέσα από την δική της αλλοιωμένη αντίληψη των πραγμάτων.

Θάρρος ή Αλήθεια

Η Venus είναι μια απλή επιμελής μαθήτρια Λυκείου που ζει στο περιθώριο. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα ανακαλύψει το διαδικτυακό reality παιχνίδι NERVE.Το παιχνίδι την ρωτάει : είσαι παίχτης ή θεατής; Εκείνη αποφασίζει να γίνει Παίχτης κάτι που αρχικά μοιάζει πολύ διασκεδαστικό και αβλαβές. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο μέχρι που αρχίζει να παίρνει άσχημη τροπή. Η Venus Και ο συμπαίκτης της Ian έχουν έναν και μοναδικό τρόπο να ξεφύγουν : να κερδίσουν.

Ο Καλλιτέχνης Βασίλης Θεοχαράκης

Το πορτρέτο του εικαστικού Βασίλη Θεοχαράκη, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες.

Κάποια να με Προσέχει

Μια νεαρή Ουγγαρέζα που ονειρεύεται καριέρα ηθοποιού αναλαμβάνει τη φροντίδα του ερμηνευτικού θρύλου σερ Μάικλ Γκίφορντ, ενός στρυφνού και ματαιόδοξου ανθρώπου που όσο γερνά γίνεται και πιο ανυπόφορος.

Το Κρύο της Τραπεζούντας

Η ζωή του Μεχμέτ ξύνει τον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας. Ζει σε ένα εξαθλιωμένο ορεινό χαμόσπιτο στην Τραπεζούντα, συντροφιά με την γριά μάνα του, την εξουθενωμένη και απελπισμένη σύζυγό του και τα δυο παιδία του. Τα λιγοστα ζωντανά που εκτρέφουν για αναπαραγωγή, δεν τους παρέχουν παρά ελάχιστα. Το λογικό θα ήταν να έβρισκε κάποια δουλειά στο κοντινό ορυχείο όπως τον πιέζει η οικογενεία του για να πληρώσουν τα αμέτρητα χρέη τους, αλλά ο Μεχμέτ γυρνάει τα βουνά μόνος του αναζητώντας με μανία, εκείνη την χρυσοφόρο φλέβα που θα τους λύσει τα προβλήματα μια για πάντα.

Power Rangers

Ώρα για μεταμόρφωση! Οι θρυλικοί Power Rangers μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη σε μία παραγωγή απίστευτων ειδικών εφέ και ασταμάτητης δράσης. Πέντε έφηβοι θα μάθουν πως η πόλη τους πρόκειται να καταστραφεί από εισβολή εξωγήινων, και θα πρέπει να αποκτήσουν υπερδυνάμεις ώστε να τη σώσουν.

Suburra: Υπόγεια Πόλη

Έχοντας τις πλάτες των αφεντικών της μαφίας, ένας γκάνγκστερ με διασυνδέσεις στην κυβέρνηση και στο Βατικανό σχεδιάζει να μετατρέψει την Όστια, λίγο έξω από τη Ρώμη, σε καινούργιο Λας Βέγκας. Ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που απαγορεύεται να κολλήσει σε λεπτομέρειες…

Φοβού τον Πεθερό

Ο Μάρτιν (Εμίλ Χιρς) ένας επίδοξος μουσικός που ζει στο Λος Άντζελες, γνωρίζει τον “τρομακτικό” κύριο Γκάλο (Τζ. Κ. Σίμονς), πατέρα της συντρόφου του, Τζίνι. Ο Γκάλο είναι ένας ισχυρογνώμων επιχειρηματίας που βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, δεν έχει χρόνο για ανοησίες και όπως αποδεικνύεται ούτε για την κόρη του. Το δείπνο της γνωριμίας τους καταλήγει μάλλον σε καταστροφή, καθώς ο Γκάλο δείχνει εμφανώς ότι δεν εντυπωσιάζεται από τον Μάρτιν, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Έξι μήνες αργότερα, ο Μάρτιν προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον χωρισμό του από την Τζίνι, όταν ο Γκάλο εμφανίζεται στο κατώφλι του αναζητώντας την κόρη του. Το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει απαντήσει ούτε στα μηνύματα ούτε στα email που της έχει στείλει. Παρόλο που είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει, ο Μάρτιν “πείθεται” από τον Γκάλο να τον πάει στο σπίτι της. Η Τζίνι όμως, δεν είναι ούτε εκεί κι έτσι ο Μάρτιν και ο κύριος Γκάλο αναγκάζονται να περάσουν την υπόλοιπη μέρα αλλά και τη νύχτα που ακολουθεί μαζί, αναζητώντας τα ίχνη της σε ολόκληρη την πόλη. Καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στη ζωή της Τζίνι, συναντούν τους τρελούς φίλους της και μπλέκουν σε μπελάδες που προκαλούν μόνοι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;