Survivor 2017: Τι συνέβη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος;
Είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θύμα της κλίκας που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των διασήμων στο Survivor 2017;

Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος στο Survivor 2017.

Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο προτελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήθελε να φάει το γεύμα που ετοίμασε η αθλητικογράφος για την ομάδα των διασήμων.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που ο Αγγελόπουλος φάνηκε δύσκολος ήταν ότι δεν πέτυχε τα πιτάκια όπως τα ήθελε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «Θέλει να φαίνεται. Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό. Θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του».

Φαίνεται ότι κάτι έγινε μεταξύ Ευρυδίκης και Γιώργου Αγγελόπουλου που δεν μας έδειξαν οι κάμερες. Εάν όλοι θυμάστε η ομάδα των διάσημων υποτίθεται ότι έκανε ένα restart μετά τον τσακωμό Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου.

Η Σόφη Πασχάλη μάλιστα δήλωσε ότι για αυτήν το restart δεν έγινε ποτέ.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν έχει δημιουργηθεί μια κλίκα ανάμεσα στους διάσημους στο Survivor 2017 και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι θύμα της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
6'
35 - 30
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;