Πώς μπορείς να διαχειριστείς τα μηνύματα σου στο Messenger σα νίντζα!
Δεν θες να λάβει ειδοποίηση αυτός που σου έστειλε πως άνοιξες το μήνυμα του; Μάθε πώς μπορείς να το παίξεις σωστά!

Οι ειδοποιήσεις “read” είναι ότι πιο σατανικό ως δημιουργία του Facebook. Το αστείο είναι πως ξεκίνησε ως κάτι καλό και τελικά εξελίχθηκε σε μια πηγή άγχους, ειδικά για όσους ξέρουν πως ο άλλος είδε το μήνυμα τους και τους έγραψε.

Δηλαδή, γιατί;

Εάν είσαι στο αντίθετο ρεύμα, δηλαδή εκείνου που δεν θέλει να φανεί πως έχει διαβάσει ένα μήνυμα στο Messenger, υπάρχουν μερικοί τρόποι να δεις τι σου έγραψε ο άλλος, χωρίς να ανοίξεις το μήνυμα, ενεργοποιώντας αυτό το σατανικό notification.

1. Διάβασε τα μηνύματα μέσα από την ειδοποίηση

Αν δεν έχεις ανοιγμένες τις ειδοποιήσεις στο Messenger σου, καιρός να το κάνεις. Στα iOS θα μπορείς να δεις σε banners ή alerts τα μηνύματα -χωρίς να τα ανοίξεις- ενώ το κινητό σου είναι κλειδωμένο.

iDownloadBlog

Το πρόβλημα είναι πως αν το μήνυμα ξεπερνά τους 165 χαρακτήρες, δεν θα μπορέσεις να το δεις ολόκληρο.

2. Βάλε το κινητό σε airplane mode

Το παλιό καλό κόλπο. Αν ξέρεις να κρύβεις τα ίχνη σου με την βοήθεια του airplane mode σε άλλες εφαρμογές (όπως το Snapchat), το τρικ είναι το ίδιο.

Ενεργοποίησε το airplane mode, το οποίο με την σειρά του θα κλείσει ό,τι σύνδεση έχεις στο ίντερνετ, άνοιξε το Messenger, διάβασε όλα τα μηνύματα και -προσοχή προσοχή σε αυτό το κομμάτι- κλείσε την εφαρμογή εντελώς. Μην βγεις απλά. Κλείσ’την. Μετά βγάλε το airplane mode και είσαι άρχοντας.

3. Χρησιμοποίησε extension στο Google Chrome

Το να αποφύγεις μια ειδοποίηση “read” στο Messenger δεν είναι τόσο απλό στο σταθερό υπολογιστή όσο είναι στο κινητό. Όλα εξαρτώνται από το ποια εκδοχή του extension για το Chrome χρησιμοποιείς.

Για παράδειγμα, αν δοκιμάσεις το extension “Unseen”, ο άλλος δεν θα μπορεί να δει πότε γράφεις ή πότε είδες ένα μήνυμα, αλλά θα μπορεί να δει πως το παρέλαβες.

Υπάρχουν χιλιάδες extensions στο Chrome με σκοπό να μπλοκάρουν τις ειδοποιήσεις, όμως ο μόνος τρόπος να μάθεις αν πραγματικά δουλεύουν είναι να το δοκιμάσεις λίγο μόνος/-η σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;