Δυο Αμερικανοί αποθανάτισαν το μπάτσελορ τους σε στυλ #FollowMeTo!
Εκεί που ο κόσμος περίμενε μια σειρά από κάφρικες φωτογραφίες ξέφρενου partying, οι δυο άνδρες επέλεξαν την σάτιρα!

Οι δυο Αμερικανοί πήγαν στην Ταϊλάνδη και επιχείρησαν να δείξουν στους φίλους τους τι τους περιμένει τώρα που είναι “πιασμένοι”. Πόζαραν όπως θα έκαναν εκείνοι με τις γυναίκες τους, με τον έναν να κρατάει τον άλλο από το χέρι σε στυλ “follow me to”.

Οι συγκεκριμένες πόζες αποτελούν αντιγραφή των φωτογραφιών της διάσημης Νάταλι Όσμαν, η οποία έκανε μόδα τις φωτογραφίες όπου ο άνδρας -χωρίς να φαίνεται- κρατάει το χέρι της γυναίκας του.

#Followmeto ??Havana with @natalyosmann. Cuban women in national dresses are the symbols of Havana as well as retro cars, Che Guevara or salsa dancers. #samsungwatchface #GearS3 #Ad @samsungmobile ??#следуйзамной на улицы Кубы. Кубинские женщины в национальных нарядах такой же символ Гаваны, как ретромобили, Че Гевара или танцоры сальсы. И, кстати, мы сделали с ними один из самых красочных кадров.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Murad Osmann (@muradosmann) στις

Το καλύτερο όλης της φάσης είναι πως δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος σε αυτές τις εικόνες, καθώς οι δυο άνδρες έχουν τον ίδιο σωματότυπο και το ίδιο μήκος μαλλιών.

«Μαζί ταξιδέψαμε στην Ταϊλάνδη και καταγράψαμε το ταξίδι με φωτογραφίες που σε… εμπνέουν», είπαν στον λογαριασμό τους στο Imgur.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;