O vlogger Manos απαντάει στις ερωτήσεις του neolaia.gr
Ο Manos απαντάει για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το Youtube και ποια είναι τα άμεσα σχέδια του!

 

Γιώργος Μανωλόπουλος ή, αλλιώς, Manos είναι 19 χρονών και πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να ανεβάζει κωμικά βίντεο στο YouTube. Είναι από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής.

Σήμερα έχει πάνω από 400.000 subscribers και  μίλησε στο neolaia.gr!

Καλησπέρα! Πώς ξεκίνησες να κάνεις vlogging;

Από μικρός είχα μια αγάπη για να δημιουργώ βίντεο. Αρχικά ήταν ολα για πλάκα με τους φίλους μου όπου κάναμε μικρά ανούσια σκετσακια με την κάμερα του κινητού. Στην συνέχεια ανακάλυψα το Youtube όπου κατευθείαν κόλλησα με διάφορους ξένους YouTubers οπως τον pewdiepie , τον Ksi και τους smosh.

Όμως το 2011 παρατήρησα ότι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που κανουν κι αυτοί βίντεο στο Youtube. Έτσι λοιπόν αποφάσισα κι εγώ τον Σεπτέμβριο του 12 να κάνω το πρώτο μου βίντεο (Vlog).
Να σημειωθεί οτι και παλιότερα ανέβαζα βίντεο στο κανάλι απλά απευθύνονταν πιο πολυ σε ξένο κοινό και ήταν γενικά ανούσια.

Το video σου που λατρεύεις περισσότερο;

Το αγαπημένο μου βίντεο είναι ξεκάθαρα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου Θελω να φάω γιατί εκτός από το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε παρα πολύ και η διαδικασία των λήψεων που έγιναν για αυτό με εμένα και τους κολλητούς μου.

Ο αγαπημένος σου κωμικός; (Έλληνας ή/και ξένος)

Αγαπημένος κωμικός Youtuber με διάφορα ο Pewdiepie.
Από Έλληνες παρακολουθώ αρκετά τον Διονύση Ατζαράκη.

Τα σχόλια των video σου τα διαβάζεις; Και αν ναι, πώς απαντάς στα κακεντρεχή σχόλια;

Ναι φυσικά και διαβάζω τα σχόλια. Τώρα τα αρνητικά σχόλια τα υπολογίζω ανάλογα με το τι λένε. Αν είναι σκέτα μπινελίκια δεν τα δίνω σημασία αλλά αν λένε κάτι που έκανα λάθος το δίνω όση σημασία χρειάζεται κι αν όντως έχουν δίκιο προσπαθώ να τα αλλάξω.

Ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο που συνήθως σου λένε;

Το καλύτερο είναι φυσικά όταν μου λένε ότι τους έφτιαξα την μέρα, τους χάρισα ένα χαμόγελο ή γενικά τους έκανα να νιώσουν λίγο καλύτερα σε μία άσχημη μέρα.

Μία ερώτηση που σκέφτονται όλοι. Έχεις κοντά 405k subscribers. Είσαι ένας εκ των πιο επιτυχημένων Ελλήνων ΥouTubers. Μπορείς να πεις πως ζεις από αυτό που κάνεις και αγαπάς;

Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι ζω από αυτό αλλά είναι η αλήθεια ότι σιγα σιγά αρχίζει να γίνεται αυτό. Οπότε ελπίζω σε λίγα χρόνια να γίνει κι αυτό γιατί πραγματικά θα ναι ότι καλύτερο.

Κάνεις και stand up comedy;

Όχι, αλλά το χω σκεφτεί αρκετές φορές.

Τι να περιμένουμε από το κανάλι σου το επόμενο διάστημα;

Γενικά κοιτάω να ξεφύγω από τα απλά-vlog βίντεο. Θέλω να κάνω πιο “επαγγελματικά” βίντεο ώστε το κοινό να ευχαριστιέται ποιότητα. Και επιπλέον να περιμένετε πολλά τραγούδια. Είναι κάτι που άρχισα να ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο και μου αρέσει πολύ.

Πώς εμπνεύστηκες την ελληνίδα μάνα και πώς η μητέρα σου αντιδρά σε αυτό;

Την ιδέα αυτή την εμπνεύστηκα από ένα βίντεο που είχα δει στο Facebook όπου αντίστοιχα ο δημιουργός εκείνος διακωμοδουσε την Ιταλίδα μάνα. Έτσι λοιπόν είπα κι εγω να κάνω της δικιά μκυ version με την Ελληνίδα μάνα και εφόσον είδα ότι άρεσε πολυ στον κόσμο την έκανα κύριο χαρακτήρα στο κανάλι μου.
Η μητέρα μου (η πραγματική) δεν είχε κανένα θέμα αφού άλλωστε έχει μεγάλη διάφορα απο την “Ελληνίδα μανα”. Πάλι καλά η δικιά μου μητέρα ειναι αρκετά πιο cool σαν άνθρωπος.

Δες εδώ: H vlogger Cat Von K απαντάει στις ερωτήσεις του neolaia.gr!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 7 
 3 
 0 
 1