Αυτό είναι το είδος άνδρα που είναι πιο πιθανό να απατήσει τη σύντροφο του! (Έρευνα)
Ορισμένα θετικά χαρακτηριστικά είναι ευχή και κατάρα σε έναν άνδρα!

Όλες οι γυναίκες τείνουν να βρίσκουν έναν άνδρα, ο οποίος να είναι είναι εξωτερικά εμφανίσιμος είτε γοητευτικός, όμως, όπως φαίνεται, αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Personal Relationships, οι ελκυστικοί άνδρες είναι και εκείνοι που πιθανότατα θα “ξενοκοιτάξουν” πιο εύκολα.

Ακόμη, το συγκεκριμένο είδος τείνει να κάνει μικρής διάρκειας σχέσεις, γεγονός που δείχνει πως δυσκολεύονται να αφοσιωθούν σε μια μόνο κοπέλα.

Οι ειδικοί από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που πραγματοποίησαν την έρευνα αναφέρουν πως ένας εμφανίσιμος άνδρας αντιμετωπίζει μεγαλύτερη δυσκολία στο να κάνει μόνιμη σχέση, σε σύγκριση με εκείνον που δεν είναι τόσο ελκυστικός, γιατί έχει λιγότερους ενδοιασμούς ως προς το να το κάνει.

Δυστυχώς, αν και γνωρίζαμε ήδη από παλαιότερες έρευνες ότι οι εμφανίσιμοι άνθρωποι -ανεξαρτήτως φύλου- είναι πιο πιθανό να τραβήξουν την προσοχή των γύρω, η νέα έρευνα προσθέτει ότι η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει και το πόσο εύκολα θα “λυγίσει” κάποιος και θα απατήσει τον σύντροφο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;