Συγκρότημα κορεάτικης ποπ γιορτάζει τις πλαστικές που έκανε με δυο βίντεο κλιπ!
Έναν ιδιαίτερο τρόπο να αποκαλύψουν τα αποτελέσματα της πλαστικής τους βρήκαν οι κοπέλες ενός συγκροτήματος K-pop, δημοσιεύοντας δυο βίντεο με το "πριν" και το "μετά"!

κποπ

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να αποκαλύψουν τα αποτελέσματα της πλαστικής τους βρήκαν οι κοπέλες ενός συγκροτήματος K-pop, δημοσιεύοντας δυο βίντεο με το “πριν” και το “μετά”!

Στο πρώτο βίντεο, το οποίο ονομάζεται “Becoming Prettier (Before)”, και τα τέσσερα μέλη του κορεάτικου συγκροτήματος Six BoMB φαίνονται να λαμβάνουν συμβουλές πλαστικού χειρουργού.

Το βίντεο γυρίστηκε τον Φεβρουάριο.

Το δεύτερο βίντεο -ω ναι- “Becoming Prettier (After)”, το οποίο δείχνει τις κοπέλες να βγαίνουν από το νοσοκομείο δείχνοντας τα αποτελέσματα, δημοσιεύτηκε έναν μήνα αργότερα, τον Μάρτιο.

Η εγχείρηση κόστισε 88.000 δολάρια και για τις τέσσερεις κοπέλες, ενώ η κλινική επιβεβαίωσε πως και οι τέσσερις έκαναν επεμβάσεις από την μέση και πάνω.

“Όλες θέλαμε να κάνουμε κάποια εγχείρηση για να φαινόμαστε πιο όμορφες…και σκεφτήκαμε, ‘γιατί να μην κάνουμε ένα τραγούδι γι’ αυτό αντί να το κρύψουμε;'”, δήλωσε η επικεφαλής τραγουδίστρια του γκρουπ.

“Ο κόσμος θα το προσέξει όπως και αν έχει, οπότε θέλαμε να ήμαστε ειλικρινείς σχετικά με το γεγονός, ότι [δηλαδή] πολλές γυναίκες θέλουν να φαίνονται όμορφες.¨”

Μπορεί η πλαστική χειρουργική να είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Κορέα, ιδιαίτερα στον χώρο της K-pop, αλλά ήταν η πρώτη φορά που κάποιος διάσημος βγήκε και δήλωσε τόσο ανοιχτά πως έκανε πλαστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
0'
34 - 44
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;