Οι καλύτερες ταινίες του 2017 -μέχρι στιγμής-!
Γιατί να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο για να συγκροτήσεις την λίστα με τις ταινίες που πρέπει να δεις;

john_wick2

Γιατί να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο για να συγκροτήσεις την λίστα με τις ταινίες που πρέπει να δεις;

Η λίστα έχει αρχίσει να συμπληρώνεται ήδη και περιέχει αρκετό υλικό για να βγάλεις τους επόμενους μήνες ενώ περιμένεις ό,τι άλλο θα κυκλοφορήσει.

Οι παρακάτω ταινίες έχουν κερδίσει δικαιωματικά μια θέση στην καρδιά μας από την ημέρα που κυκλοφόρησαν και σου προτείνουμε να τις δεις προτού επισκιαστούν από νέες και νέες παραγωγές μέσα στον χρόνο.

Logan

Δεκαεφτά(!) χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση ως Wolverine, ο Hugh Jackman κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του με μια φορτισμένη συναισθηματικά ταινία. Το μακρινό 2029, ο Wolverine είναι πλέον γερασμένος, πίνει συνέχεια και περιμένει τον θάνατο με ανυπομονησία, την ώρα που φροντίζει έναν υπερήλικο Professor X, κρατώντας τον μακριά από τον έξω κόσμο. Η ρουτίνα του Wolverine, όμως, διακόπτεται απότομα όταν καλείται να γίνει προστάτης των αδύναμων για άλλη μια φορά.

Αντίδοτο στην Ευεξία

Ένας φιλόδοξος νεαρός εργαζόμενος φτάνει σε ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «σπα ευεξίας», σε μία γραφική απομακρυσμένη τοποθεσία στις ελβετικές Άλπεις, για να εντοπίσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του. Οι εγκαταστάσεις υπόσχονται μία θεραπεία για αυτά που ταλαιπωρούν την σύγχρονη κοινωνία, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται, καθώς εκείνος αποκαλύπτει τα τρομακτικά του μυστικά και μάχεται να σώσει την ζωή του – και τα λογικά του.

Kedi

Κάθε μέρα, εκατοντάδες χιλιάδες γάτες περιπλανιούνται στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης ελεύθερα. Εδώ και δεκαετίες, μπαίνουν και βγαίνουν από τις ζωές των ανθρώπων, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι κοινοτήτων που κάνουν την Πόλη τόσο ξεχωριστή. Οι γάτες αυτές ζουν χωρίς ιδιοκτήτη, ανάμεσα σε δυο κόσμους -δεν είναι ούτε ήμερες ούτε άγριες- και φέρνουν την χαρά στους ανθρώπους που αποφασίζουν να υιοθετήσουν. Γιατί, στην Κωνσταντινούπολη, οι γάτες είναι οι καθρέφτες των ανθρώπων, που τους επιτρέπουν να βλέπουν την ζωή τους να αντανακλάται μέσα από αυτές με τρόπους που δεν φανταζόντουσαν ποτέ.

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Μια νοσοκόμα και ο τρελός γείτοντας της κυνηγούν έναν τοπικό διαρρήκτη. Η νεαρή νοσοκόμα δεν είναι η πρώτη που βρίσκει μοναδική ευχαρίστηση από το συγκεκριμένο “παιχνίδι” μυστηρίου, όμως, σύντομα θα βρει τον εαυτό της μπλεγμένο σε ένα κύκλωμα πιο επικίνδυνο από ότι θα μπορούσε να φανταστεί.

Raw

Η Justine, η οποία είναι vegeterian, ξεκινά τις σπουδές της σε μια γαλλική σχολή κτηνιάτρων. Πέραν των μαθημάτων και του διαβάσματος, η νεαρή φοιτήτρια δυσκολεύεται να κοινωνικοποιηθεί στην σχολή. Η χρονιά της παίρνει μια ανεξέλεκτη τροπή όταν η μεγάλη της αδερφή την πείθει να φάει κρέας για πρώτη φορά, ξυπνώντας μια ανάγκη για κρέας που δεν μπορεί να ελεγχθεί.

John Wick: Chapter 2

Ο διάσημος εκτελεστής John Wick αναγκάζεται να αφήσει πίσω την απλή ζωή που έκανε και να βοηθήσει έναν παλιό συνεργάτη του να καταλάβει μια σκιώδη, διεθνή οργάνωση δολοφόνων. Δεσμευμένος με όρκο, ο Wick ταξιδεύει στην Ρώμη όπου και αντιμετωπίζει μερικούς από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους στον κόσμο.

Τρέξε

Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ, στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;