Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Πανσέληνος στην Παρθένο - με ρεαλιστικές προσδοκίες!
Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 από τη Λίλιαν Σίμου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 από τη Λίλιαν Σίμου!

Πανσέληνος στην Παρθένο – με ρεαλιστικές προσδοκίες

Οι φάσεις της Σελήνης πάντα μας γοητεύουν και αλλάζουν τις διαθέσεις και τις συγκινήσεις μας. Μεταξύ αυτών, η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος είναι

Μία ακόμη Πανσέληνος, σχηματίζεται στον ουρανό Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 4.54 το απόγευμα, στην 22η μοίρα της Παρθένου. Λίγο μετά την έκλειψη στους Ιχθείς, το ολόγιομο φεγγάρι φέρνει την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε τα όνειρά μας και να ξεκαθαρίσουμε ποια από αυτά είναι υλοποιήσιμα.

Η ιδιαίτερη αυτή Πανσέληνος μεταφέρει σημαντικά μηνύματα.

Τα στοιχεία που την περιγράφουν είναι ενδιαφέροντα και μπορούμε να τα δούμε συνοπτικά:

Σε ημέρα Ήλιου και ώρα Σελήνης, η Πανσέληνος συνδυάζει την αντίθεση της επιθυμίας για ένα όνειρο και της πρακτικής επιλογής.

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα και τον Ερμή. Η αναζήτηση του ονείρου οδηγεί σε επιλογές που θα διορθώσουν λάθη, παραπλάνηση, εξιδανίκευση, αυταπάτες. Χρειάζεται να παραμείνουμε ευαίσθητοι, αλλά όχι ευάλωτοι.

Ο Ερμής βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτης, προσθέτοντας έμπνευση και σκέψεις ρομαντικές, ή ονειρικές.

Η Πανσέληνος είναι σε τετράγωνο προς τον Κρόνο και βιώνουμε την έξαρση των συγκινήσεων με άγχος, πίεση και δυσφορία. Δυσκολίες, εμπόδια, περιορισμοί, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση της πίκρας, της απογοήτευσης και της κόπωσης.

Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με τον Πλούτωνα. Κατά συνέπεια, εκτός από την πικρία και την απογοήτευση, η περίοδος αυτή μας βοηθά να προσγειώσουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες, να πάρουμε αποφάσεις μετά από μία περίοδο αβέβαιη ή εν μέσω αμφιβολιών.

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει μνήμες από το παρελθόν, επαναξιολόγηση σχέσεων, διαφορετική αντίληψη για τις αξίες μας.

Ο ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου στην Παρθένο, είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές, αν και εφ’ όσον επιδιώξουμε να σταθούμε στην λεπτομέρεια και επεξεργαστούμε τα σημαντικά σχέδια με μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο

Βιολογικά, θα ήταν καλό να αποφύγουμε τις φοβίες, κυρίως των μικροβίων, αλλά και την διατροφή που δεν περιέχει υγιεινά συστατικά.

Ψυχολογικά, θα χρειαστεί να απομακρύνουμε σκέψεις που ανακυκλώνουν υποθέσεις τελειωμένες, πεπερασμένες, ανούσιες… Όπως και την εμμονή σε τραυματικές εμπειρίες που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, πέραν του να διατηρούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας και πικρίας στη ζωή μας.

Στο ζώδιο της Παρθένου το φως του φεγγαριού, μας πληροφορεί πως είναι καλό να στραφούμε με τα μάτια της ψυχής και να αναλύσουμε βαθιά ό,τι μας συγκινεί ή μας απασχολεί.

Σταχυολογώντας προβλήματα και λεπτομέρειες, θέματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε υπάρξει υπερβολικοί, χάνοντας την ουσία της ύπαρξης. ‘Εχουμε υπερ-αναλύσει και έχουμε κουραστεί ψυχικά.

Ο χώρος της ψυχής μοιάζει με ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχουν αρκετά άχρηστα έπιπλα και αισθανόμαστε ασφυξία. Ήρθε η στιγμή, να αδειάσουμε τα περιττά, να επιλέξουμε τα ουσιαστικά και να γίνουμε πιο λιτοί…

Καθώς τα χρόνια της υπερκατανάλωσης παρήλθαν και φάνηκε πως η πληθωρικότητα ήταν ένα φουσκωμένο μπαλόνι έτοιμο να σπάσει ανά πάσα στιγμή, έστω κι αν δεν το είχαμε καταλάβει, η Πανσέληνος αυτή μας καθοδηγεί πως την λεπτομέρεια και τις επιλογές ουσίας.

Ίσως τα δώρα της ζωής αυτή τη στιγμή είναι λίγα, απλά και απλοϊκά… ωστόσο, είναι αυτά που κρίνονται απαραίτητα προφανώς για να έχουμε μία νέα υγιή βάση, και να προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής.

Ας κοιτάξουμε γύρω μας… ένα χέρι αγάπης, ένα τρυφερό χαμόγελο, ένα άγγιγμα, ένα ανθισμένο δέντρο, ένα κατοικίδιο, μία ηλιαχτίδα… Είναι δώρα που παρέχονται και δεν τα έχουμε προσέξει ιδιαίτερα… Ένας καλός φίλος, ένα ζεστό φιλί αγάπης, αξίζουν περισσότερο από πολλές παροχές που τελικά έγιναν τροχοπέδη στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος αυτή διδάσκει υπομονή, προκειμένου να επικεντρωθούμε στις αξίες που μας δίνουν φως και αντοχές για ένα καλύτερο “αύριο”…

Κριός
Προσεκτική εργασία και επιμέλεια θα χρειαστείτε, εξετάζοντας λεπτομέρειες στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν.
Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.
Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.
Χαρείτε την ερωτική ή σας ζωή ή τις συντροφιές σας, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.
Πάρτε πρωτοβουλίες και ακολουθήστε ένα ενδιαφέρον που σας συναρπάζει. Μην ξεχνάτε, η Άνοιξη, είναι η εποχή σας!

Ταύρος
Ευνοϊκή η Πανσέληνος του μήνα προς το ζώδιό σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας.
Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε εστιάζοντας στην ουσία και βλέποντας από μία καλύτερη οπτική τη σχέση σας!
Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.
Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι
Τα θετικά με την Πανσέληνο στην Παρθένο που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική. Καθώς ο κυβερνήτης σας, Ερμής , είναι κυβερνήτης και της Πανσελήνου και βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, προσδίδοντας ρομαντική διάθεση, ίσως η αίσθηση είναι λίγο ασαφής.
Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, πρέπει να γίνουν η δύναμή σας, να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.
Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.
Η περίοδος αυτή προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει ώριμες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η περίοδος έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία έχετε αναλάβει ή πρέπει να αναλάβετε.
Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.
Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως λίγο σχολαστικές όμως.
Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με τον άμεσο ή συγγενικό περίγυρο και ίσως η υπομονή και η εμπειρία σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων
Εξωστρεφείς και δημιουργικοί από τη φύση σας, η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει.
Ξεκινήστε χωρίς πολυτελή γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον.
Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.
Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή…
Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε.
Θα ήταν προτιμότερο να είστε χαμηλών τόνων στην επικοινωνία, καθώς κάποιες σημαντικές ιδέες θα προέλθουν μέσω σχέσεων ή γνωριμιών. Αφουγκραστείτε τες γιατί θα τις προσφέρουν ευκαιρίες.

Παρθένος
Στο ζώδιό σας η Πανσέληνος την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, σημαίνει πως πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς ό,τι έχει προκύψει από τα τελευταία γενέθλια ως σήμερα.
Σημαντικός σταθμός λοιπόν και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.
Το άγχος σας κουράζει, κυρίως με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε ή καινοτόμες ιδέες. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.
Καθώς ο Ερμής ως κυβερνήτης σας, είναι σε θέση αδυναμίας από πρακτικής πλευράς, βοηθά όμως την έμπνευση και την διαισθητική αντίληψη. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Ζυγός
Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να μελετήσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.
Μία κρυφή αγάπη, ή ένα κρυφό όνειρο, σας φέρνουν σε ένα σημείο να ξεφεύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Εστιαστείτε στις πρακτικές ανάγκες και σε ό,τι είναι απτό και ουσιαστικό.
Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι σε ανάδρομη πορεία, απέναντι από το ζώδιό σας. Οι μνήμες του χθες, επηρεάζουν την αξία και την ποιότητα των σχέσεων.
Έχετε ένα γοητευτικό προφίλ, αλλά θα φαίνεστε λίγο απρόσιτοι ή εριστικοί. Ωστόσο η εικόνα σας εντυπωσιάζει και έλκει και θα ήταν καλό να διατηρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις ή επαφές αυτή την εποχή.

Σκορπιός
Με πολλά σχέδια και έναν ενθουσιασμό για να επικρατήσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, γίνεστε όχι μόνο αγαπητοί αλλά και προσεκτικοί για το έργο σας. Με επιμονή λοιπόν, ή με νέα προσέγγιση σε κάθε σας έργο, εξετάζετε τις λεπτομέρειες όσων έχουν ήδη λειτουργήσει.
Οι φίλοι μπορεί να δώσουν τη γνώση ή τη γνώμη τους και αν υπάρχει σωστή εκτίμηση, θα φανούν χρήσιμοι. Αν ασχολείστε με ένα κοινωφελές έργο ή σωματείο, θα ανταποκριθείτε σε μία δέσμευση και θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας. Αλλά μην επιβαρυνθείτε με πολλά.
Ο λόγος σας θα είναι πειστικός, αναλυτικός και σαφής. Θα βοηθήσει η μεθοδικότητά σας και το οργανωτικό σας πνεύμα, κυρίως στα πλαίσια μίας ομαδικής ή συλλογικής προσπάθειας.
Στα αισθηματικά σας επίσης μπορεί να λύσετε διαφορές με σαφείς συζητήσεις ή να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας. Ωστόσο, μην θεωρείτε υποδεέστερη κάθε λεπτομέρεια που σας εκνευρίζει, συζητήστε ήρεμα και ας δοθούν διευκρινίσεις.

Τοξότης
Καλή η περίοδος αυτή για να μελετήσετε λεπτομέρειες στη δουλειά σας, αν και έρχεται σε σύγκρουση με το φλογερό σας ταπεραμέντο και την έλλειψη μεθοδικότητας. Κι αυτό γιατί έχετε συνηθίσει να διευρύνεστε σε πολλά, ή να ζητάτε πολλά και δεν έχετε αρκετή υπομονή.
Εδώ θα χρειαστείτε όλη την υπομονή λοιπόν, αλλά και προσεκτικές κινήσεις.
Καθώς είστε σε θέση να απαιτείτε πολλά αλλά δίχως επιμέλεια, πρέπει να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά σας αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις.
Χρειάζεστε πραγματικά λίγα και σωστά άτομα για να προοδεύσετε. Η πληθωρικότητα είναι σπατάλη δυνάμεων, λόγου και σκέψης. Η πρόκληση απαιτεί να γίνετε λιτοί και ουσιαστικοί.
Μία γνώση ή επιμόρφωση, θα σας ενθουσιάσει και θα αποδώσει μελλοντικά σαν επένδυση καριέρας. Καλό θα είναι να κάνετε την ειδίκευσή σας ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια και ομιλίες.
Ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία από εσάς, θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφασίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν ή τρόπους να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα, όταν σας πνίγει.

Αιγόκερως
Ευνοϊκή φαίνεται η Πανσέληνος για σας και φυσικά σας δίνει τα περιθώρια να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων, να ασχοληθείτε με μία γνώση ή να ψάξετε για ευκαιρίες επαγγελματικές.
Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να στραφείτε προς τα εκεί για να βρείτε λύσεις. Μία πρόταση από μεγάλη εταιρία ή ένα ξένο χώρο, σας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να τις κινήσετε και να βρείτε λύση ή να ολοκληρώσετε τα θέματα που σας απασχολούν.
Μία αξιόλογη γνωριμία ή μία σχέση για την οποία επενδύετε συναισθηματικά και φαίνεται χρήσιμη στον κοινωνικό σας χώρο ή στην καριέρα, θα σας κάνει χαρούμενους και θα ήταν καλό να μην επενδύσετε άμεσα. Ωστόσο, υπάρχουν ανταγωνιστές και θα ήταν καλό να είστε επιφυλακτικοί σε ένα βαθμό.
Λόγια που θα θίγουν την αξιοπιστία ή την αξιοπρέπειά σας θα ήταν καλό να αποφεύγονται. Για τον λόγο αυτό, ας συγκρατείτε τον εκνευρισμό σας και σας αποφύγετε τις διενέξεις με τους ανωτέρους σας.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας.
Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν.
Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει.
Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν.
Μείνετε στην ουσία!
Διαθέτετε γοητεία και γλυκύτητα, εκμεταλλευτείτε αυτή την εικόνα προκειμένου να διακριθείτε κυρίως σε ένα χώρο πνευματικό ή με ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Εξετάζετε τα θεμέλια και διορθώνετε λεπτομέρειες.
Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν.
Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…
Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;