Πώς οι επιλογές ενός άνδρα στο ραντεβού δείχνουν αν σε γουστάρει!
Οι κινήσεις ενός άνδρα όταν βρίσκεται σε ραντεβού μαρτυρούν πως αισθάνεται για την γυναίκα που έχει απέναντι του!

couple-on-date

Οι κινήσεις ενός άνδρα όταν βρίσκεται σε ραντεβού μαρτυρούν πως αισθάνεται για την γυναίκα που έχει απέναντι του!

Σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ώρχους στην Δανία ξεχώρισαν τις ανδρικές κινήσεις που μαρτυρούν ερωτική επιθυμία.

Η επιθεώρηση αναφέρει πως όταν ένας άντρας προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη συνοδό του, τις περισσότερες φορές, θα παραγγείλει το πιο ακριβό πιάτο και το πιο ακριβό κρασί από τον κατάλογο για να της τραβήξει την προσοχή.

Οι κινήσεις του, όμως, δεν θα είναι οι ίδιες αν το ραντεβού είναι επαγγελματικό, είτε αυτό είναι με γυναίκα είτε με άνδρα, καθώς δεν έχει να κερδίσει κάτι – ερωτικά.

Τα πειράματα των ερευνητών έδειξαν, ακόμη, πως και οι γυναίκες επηρεάζονται έντονα από την ατμόσφαιρα ενός ραντεβού καθώς όταν γευματίζουν με έναν άνδρα που τις ενδιαφέρει είναι πιο εγκρατείς στο φαγητό.

pic50firstdates1

Ως προς τα ευρήματα της μελέτης, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Τομπάιας Ότερμπρινγκ, είχε να πει πως: «Η έρευνά μας αποκαλύπτει πώς, γιατί και πότε η ερωτική έλξη οδηγεί καθένα από τα δύο φύλα σε συγκεκριμένες επιλογές όσον αφορά το φαγητό».

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, πάντως, οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν ότι προσέχουν τη σιλουέτα και την υγεία τους ενώ οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο να τονίσουν την οικονομική άνεση και το κύρος τους όταν προσεγγίζουν ερωτικά το άλλο φύλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;