Η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Γιάννη Σπανό @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
...Όταν μια σαγηνευτική φωνή συναντά ένα σπουδαίο συνθέτη τότε τα βράδια μαζί τους, μας ταξιδεύουν αλλιώς...

 

unnamed (6)

…Όταν μια σαγηνευτική φωνή συναντά ένα σπουδαίο συνθέτη
τότε τα βράδια μαζί τους, μας ταξιδεύουν αλλιώς…

Πρωτοσυναντήθηκαν το 1976 για ένα ανεπανάληπτο άλμπουμ και στο εύφλεκτο βινύλιο με το ασπρόμαυρο εξώφυλλο, αποτύπωσαν αξέχαστα τραγούδια και σπάνιες, μοναδικές στιγμές.

Τώρα, η πιο αισθαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού και o μεγάλος μελωδιστής ανταμώνουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για τέσσερεις μοναδικές Παρασκευές.

Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Σπανός με πυρήνα τα τραγούδια που τους έφεραν κοντά ανεβαίνουν στη σκηνή και ετοιμάζουν τη δική τους, νέα μουσική «περιπέτεια».

Η Αλέκα Κανελλίδου με την αναλλοίωτη, βραχνή, ερωτική φωνή της και τη συγκινητικά βελούδινη χροιά της, έρχεται να μας θυμίσει «πως δεν είναι έτσι η αγάπη»… Μια ερμηνεύτρια με διαχρονικές επιτυχίες που έχουν σφραγίσει τις τρυφερές μας στιγμές, με την ακαταμάχητα γοητευτική φωνή της, έρχεται να μας ξυπνήσει παλιούς και νέους έρωτες.

Αλέκα Κανελλίδου. Μια σπουδαία τζαζ φωνή και μια εξαιρετική παρουσία, πιστή και σταθερή στο ύφος της, με μια αμοιβαία σχέση αγάπης με το κοινό της, που δεν την «άφησε να φύγει». Η κορυφαία ερωτική ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει γνωστά και άγνωστα τραγούδια, αξέχαστες μελωδίες που την καθιέρωσαν στις καρδιές όλων, και επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο. Θα μας παρασύρει σε όλη τη μουσική, μαγική της διαδρομή με τραγούδια σταθμούς της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας.

Με τον Γιάννη Σπανό στο πιάνο θα μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς της κοινής τους πορείας, όπως τα, «Οι νόμοι», «Μαγκονοπήγαδο», «Ήρθε ένας φίλος» αλλά και θα μας εκπλήξουν με αναπάντεχες διασκευές σε λαϊκά μονοπάτια.

Ο Γιάννης Σπανός θα μας οδηγήσει από τα πρώτα του βήματα και τις μπουάτ του Παρισιού στις μεγάλες επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του, ως ο σημαντικότερος εκφραστής του «Νέου Κύματος», μέχρι τα μετέπειτα τραγούδια, κλασικά και αξεπέραστα στο χρόνο.

Την ορχήστρα επιμελείται ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης, στα τύμπανα ο Χρήστος Αλεξόπουλος, στην κιθάρα ο Θωμάς Καραμαζάκης, στο μπάσο η Αντωνία Τσολάκη και στο ακορντεόν ο Γιώργος Σχοινάς.

…Όταν μια σαγηνευτική φωνή συναντά ένα σπουδαίο συνθέτη
τότε τα βράδια μαζί τους, μας ταξιδεύουν αλλιώς…

Από Παρασκευή 10 Μαρτίου
και για 4 Παρασκευές

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
Τραπέζι
65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;