Πώς το σεξ επηρεάζει τις επιδόσεις μας στην δουλειά! (Έρευνα)
Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει έντονα τις επιδόσεις μας στον χώρο εργασίες, είτε θετικά είτε αρνητικά!

bed-black-and-white-couple-hugs-kiss-Favim.com-280867_large

Η σεξουαλική ζωή επηρεάζει έντονα τις επιδόσεις μας στον χώρο εργασίες, είτε θετικά είτε αρνητικά!

Σύμφωνα με νέα έρευνα που περιελάμβανε 159 παντρεμένους εργαζόμενους, οι οποίοι παρακολουθήθηκαν για δυο εβδομάδες, όσοι είχαν ερωτικές σχέσεις είχαν βελτιωμένη διάθεση την άλλη μέρα στην δουλειά.

Ως αποτέλεσμα, τα άτομα αυτά ήταν πιο παραγωγικά μέσα στην μέρα αλλά και πιο ικανοποιημένα από την εργασία τους.

Αυτή η θετική επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας ήταν κοινή σε άνδρες και γυναίκες ενώ διαρκούσε για τουλάχιστον 24 ώρες.

«Η διατήρηση μια υγιούς σχέση που περιλαμβάνει μια υγιή σεξουαλική ζωή θα βοηθήσει τους υπαλλήλους να παραμείνουν ευχαριστημένοι και με ενδιαφέρον για την εργασία τους» λένε οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο Journal of Management, η ύπαρξη στρες στην δουλειά μπορεί να βλάψει την σεξουαλική ζωή ενός ατόμου, γεγονός που απαιτεί να «αφήνουμε την δουλειά στο γραφείο» αντί να κουβαλάμε τα θέματα μας σπίτι.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η ερωτική επαφή τονώνει την διάθεση με κοινωνικά, συναισθηματικά και φυσιολογικά οφέλη και είναι σημαντικό να «βρίσκουμε χρόνο γι’ αυτό»

Η ερωτική επαφή αποτελεί ένα φυσικό τονωτικό της διάθεσης με κοινωνικά, συναισθηματικά και φυσιολογικά οφέλη και είναι σημαντικό να «βρίσκουμε χρόνο γι’ αυτή» αναφέρουν οι ερευνητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;