3+1 viral βίντεο που τελικά είναι ψεύτικα!
Οι σκοτεινές γωνίες του Youtube μπορεί να είναι μαγευτικές αλλά πολλές φορές κρύβουν παραπλανητικά βίντεο που μας κρατάνε καθηλωμένους ενώ δεν είναι πραγματικά!

viral

Οι σκοτεινές γωνίες του Youtube μπορεί να είναι μαγευτικές αλλά πολλές φορές κρύβουν παραπλανητικά βίντεο που μας κρατάνε καθηλωμένους ενώ δεν είναι πραγματικά!

Με την άνοδο του “viral”, όπως είναι αναμενόμενο, ανέβηκε και το λεγόμενο “viral hoax”, τα βίντεο που “κλέβουν” την αίγλη του “viral” μέσα από τα σοκαριστικά πράγματα που δείχνουν (υπεράνθρωπες ικανότητες, ακραίες καταστάσιες, κτλ) ενώ, στην πραγματικότητα, είναι πέρα για πέρα ψεύτικα.

Το μυστικό των viral hoaxes είναι να συγκεντρώσουν όσο δυνατόν περισσότερες προβολές με βάση ένα βίντεο το οποίο ισχυρίζονται πως είναι πραγματικό. Έπειτα, μόλις σκάσει η φούσκα, παραδέχονται πως είναι ψεύτικο.

Μέχρι τότε, όμως, ο κόσμος το έχει δει ξανά και ξανά και έχει χιλιοαναρωτηθεί τι συμβαίνει και πως γίνεται να είναι αληθινό.

Για να δούμε μερικά από αυτά τα βίντεο!

Ένας αετός προσπαθεί να αρπάξει ένα παιδάκι. Στην πραγματικότητα και το παιδί και ο αετός είναι 3D animation που προστέθηκε έπειτα από επεξεργασία πραγματικών πλάνων του σημείου εκείνου. Αν κοιτάξεις καλά, κάποια στιγμή το ένα φτερό του αετού εξαφανίζεται για μερικά δεύτερα ενώ όταν ο αετός αφήνει το παιδάκι κάτω, αυτό -ως δια μαγείας- αιωρείται για λίγα δευτερόλεπτα.

Κοπέλα παίρνει φωτιά ενώ κάνει twerk. Η κοπέλα που κάνει το βίντεο είναι κασκαντέρ και, παρότι όντως πέφτει στα κεριά, φοράει ειδικό προστατευτικό μέσα από το παντελόνι της, το οποίο της επιτρέπει να αποφύγει το κάψιμο.

Ο Kobe -κυριολεκτικά- πηδάει πάνω από ένα αμάξι που τρέχει. Και όμως, είναι ψεύτικο. Έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά εφέ, χάρη στα οποία φαίνεται λες και πηδάει πάνω από το αυτοκίνητο.

\

Μια γυναίκα δέχεται επίθεση από μια αρκούδα ενώ κάνει σκι. Το βίντεο είναι πραγματικό, όχι όμως η αρκούδα. Τα πλάνα της αρκούδας έχουν προστεθεί από ένα βίντεο στο Getty όπου μια αρκούδα τρέχει στο ποτάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;