“Τηγανητές πατάτες και light; Μας κοροϊδεύει;” – Και όμως, υπάρχει τρόπος, αρκεί να ξέρεις τα κόλπα!
Τι θα ήταν τα μπιφτέκια ή οι μπριζόλες χωρίς πατάτες τηγανητές; Ορφανά, εγκαταλελειμένα…και λιγότερο νόστιμα!
Δυστυχώς, όταν μπαίνουν στο παιχνίδι οι πατάτες, έρχονται μαζί τους και τα λιωμένα τυριά, οι σάλτσες και οι κετσαπομαγιονέζες.
Πώς μπορείς να μειώσεις σημαντικά τις θερμίδες και να αποφύγεις το χάος;
Το μόνο που απαιτείται είναι ένα μικρό βήμα πριν το τηγάνισμα.
Αφού κόψεις τις πατάτες, τις ρίχνεις σε βραστό νερό για 3-4 λεπτά, τις στραγγίζεις και έπειτα τις τηγανίζεις για 5-6 λεπτά.
Πρόσεξε μην τις τρελάνεις στο ανακάτεμα και σπάσουν.
Η συγκεκριμένη διαδικασία θα μειώσιε σημαντικά το λάδι που “τραβάει” η πατάτα ενώ, ταυτόχρονα, η πατάτα θα γίνει πιο μαλακή στο εσωτερικό.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Αθήνα
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
11-03-2024
Ασπρόπυργος