Όσκαρ 2017 αποτελέσματα: Ανακοίνωσε λάθος νικητή! Πάγωσαν όλοι!
Τα Όσκαρ 2017 σημαδεύτηκαν από μια απίστευτη γκάφα! Και όμως ο Γούορεν Μπίτι ανακοίνωσε λάθος νικητή!

 

Τα Όσκαρ 2017 σημαδεύτηκαν από μια απίστευτη γκάφα! Και όμως ο Γούορεν Μπίτι ανακοίνωσε λάθος νικητή!

Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κέρδισε το… La La Land.

Στη συνέχεια ο Γουόρεν Μπίτι, που είχε κληθεί να δώσει το βραβείο αναγκάστηκε να απολογηθεί και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.
Όπως εξήγησε ο Γουόρεν Μπίτι του έδωσαν λάθος φάκελο και για αυτό σάστισε και είπε διστακτικά το όνομα της ταινίας που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Οι βετεράνος ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει ότι αυτός και η Φαίη Νταναγουέι ανακοίνωσαν λάθος νικητή γιατί ο φάκελος που τους δόθηκε είχε λανθασμένα το όνομα της νικήτριας του α΄ γυναικείου ρόλου ‘Εμα Στόουν και της ταινίας που πρωταγωνιστούσε “La La Land”.

Στη αρχή, όλοι πίστεψαν ότι ήταν ένα αστείο αλλά η καρτέλα πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το όνομα του νικητή προβλήθηκε σε γκρο πλαν, μια τελευταία απόδειξη ότι πράγματι το “Moonlight” πήρε το βραβείο.

“Θέλω να σας πω τι συνέβη. Άνοιξα τον φάκελο και έγραφε “Εμα Στόουν, ‘La La Land’ “, είπε ο Μπίτι.

“Γι’ αυτό κοίταξα τόσο παρατεταμένα τη Φαίη και εσάς. Δεν προσπαθούσα να είμαι αστείος”, πρόσθεσε ξεσπώντας στη συνέχεια σε γέλια. Η Ντάναγουεϊ ήταν αυτή που τελικά είπε το “La La Land”.

“Είναι αλήθεια. Δεν είναι φάρσα”, αναφώνησε ο σκηνοθέτης του “Moonlight” Μπάρι Τζένκινς. “Στέλνω στην αγάπη μου στο La La Land, την αγάπη μου σε όλους”.

Ήταν η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο λάθος γίνεται στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας, της μεγαλύτερης βραδιάς του Χόλιγουντ.

“Αυτή είναι η πιο τρελή στιγμή των ‘Οσκαρ όλων των εποχών”, διερωτήθηκε η Στόουν μιλώντας στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια “Είναι ένα πολύ παράξενο συμβάν στην ιστορία του θεσμού”.

Έτσι το La la land έμεινε στα έξι Όσκαρ, με τους δημιουργούς της ταινίας να αναγκάζονται αφού είχαν βγάλει ευχαριστήριους λόγους, να παραδώσουν το χρυσό αγαλματίδιο στους κανονικούς νικητές… τους δημιουργούς της ταινίας Moonlight.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;