2+1 τρόποι να καθαρίσεις την σχάρα σου μετά το ψήσιμο!
Έψησες, το ευχαριστήθηκες, όμως ήρθε η ώρα να καθαρίσεις την σχάρα και η διαδικασία σου φαίνεται...άθλος!

grill_m

Έψησες, το ευχαριστήθηκες, όμως ήρθε η ώρα να καθαρίσεις την σχάρα και η διαδικασία σου φαίνεται…άθλος!

Λίπη, καμμένα κομματάκια, χαμός. Το τρίψιμο είναι η κατάρα του μαγειρέματος σε σχάρα.

Ορισμένες φορές μετανιώνεις που την χρησιμοποίησες και δεν ξαναμαγειρεύεις εκεί για κανένα τρίμηνο.

Δεν χρειάζεται να στερείσαι τα αγαπημένα σου ψητά λόγω του καθαρίσματος, όμως!

Υπάρχουν τρόποι να την καθαρίσεις χωρίς να ταλαιπωρείσαι μάταια!

1. Αλάτι και λεμόνι

Ρίξε λίγο και έπειτα πάρε ένα σφουγγάρι και καθάρισε την με απαλές κινήσεις.

2. Νερό και ξύδι

Βράσε λίγο νερό και πριν το ρίξεις επάνω, ψέκασε την σχάρα με ξύδι.

3. Πατάτα

Τι; Ναι, πατάτα. Κόψε μια στην μέση και αφού την περάσεις με λίγη μαγειρική σόδα, τρίψε την επιφάνεια με τα λίπη. Μόλις η πατάτα πανιάσει, κόψε το κομμάτι και συνέχισε με το φρέσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;