Όσκαρ 2017 προγνωστικά: Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχήματα;
Λίγο πριν τα Όσκαρ 2017 αποτελέσματα βλέπουμε τα τελευταία προγνωστικά και στοιχήματα!

How_to_watch_the_Oscars_2016_nominations_live

Λίγο πριν τα Όσκαρ 2017 αποτελέσματα βλέπουμε τα τελευταία προγνωστικά και στοιχήματα!

Σχεδόν όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων ποντάρουν στη νίκη του La La Land που έχει εξάλλου ρεκόρ με 14 υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2018. Μάλιστα ποντάρουν και στη νίκη της Έμα Στόουν για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Η Βαϊόλα Ντέιβις μάλλον στα Όσκαρ 2017 έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το πρώτο της αγαλματίδιο στην κατηγορία β’ γυναικείου ρόλου για το τοποθετημένο στην Αμερική του ’50 κοινωνικό δράμα «Fences» του Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Από την άλλη ο Ντένζελ Ουάσινγκτον μάλλον είναι η πιο σοβαρή απειλή στα Όσκαρ 2017 για τον Casey Affleck που τους μάγεψε όλους με την ερμηνεία του στο Manchester by the sea. Αν και το φαβορί της υπόθεσης είναι ο δεύτερος που πήρε το αντίστοιχο βραβείο τόσο στις Χρυσές Σφαίρες όσο και στα BAFTA, μπορεί τελικά να μη κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο λόγω του σκανδάλου για τον βιασμό μιας γυναίκας.

Το βραβείο για τον β’ ανδρικό ρόλο είναι ξεκάθαρο ότι θα κριθεί ανάμεσα στον Μαχέρσαλα Αλί (με SAG για το «Moonlight») και τον Ντεβ Πάτελ (κάτοχο «Bafta» για το «Lion»)

Η κοινή λογική χαρίζει υπεροχή στο «La La Land» Ωστόσο, το υποψήφιο για οκτώ Οσκαρ 2017 δράμα «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς μπορεί και να ξεπεράσει την (για πολλούς) “φούσκα” του La La Land.

Μπορεί τελικά το Moonlight να ξεπεράσει το μιούζικαλ που λατρεύουν οι κριτικοί λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Αμερική; Ας μη ξεχνάμε ότι τα Όσκαρ ανέκαθεν βράβευαν ταινίες που ήταν κοντά στην αμερικάνικη κουλτούρα. Το Moonlight αφηγείται την πολυτάραχη ενηλκίωση ενός γκέι αφροαμερικανού που μεγαλώνει σε πολύ σκληρές συνθήκες. Έτσι είναι ένα αδιαμφισβήτητο φαβορί απέναντι στο ονειρικό La La Land.

Όπως και να έχει και τα δύο διεκδικούν μεγάλες διακρίσεις στα Όσκαρ 2017 και τις αξίζουν.
Ως προς τα στοιχήματα, από την άλλη, το ελληνικό πρακτορείο Stoiximan είναι ευθυγραμμισμένο με τα ξένα πρακτορεία στοιχημάτων και προτείνει παιχνιδιάρικα να ποντάρουμε χρήματα στα συνολικά Οσκαρ του «La La Land».
Η απόδοση είναι 1,87 στην περίπτωση που η ταινία κερδίσει περισσότερα από 8 αγαλματίδια και 50,00 στην περίπτωση που η ταινία πάρει πάνω από 11.

Τα φαβορί Κέισι Αφλεκ και Εμα Στόουν έχουν μαζί απόδοση 1,87, ενώ οι Ντένζελ Ουάσιγκτον και Εμα Στόουν έχουν μεγαλύτερη απόδοση, στα 2,60.
Ποντάρισμα ρίσκου είναι το ντουέτο Ντένζελ Ουάσιγκτον και Ιζαμπέλ Ιπέρ (μόνο η σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιός απειλεί σοβαρά τη Στόουν λόγω της Χρυσής Σφαίρας της για το «Elle»), με απόδοση 27,00, όπως και αυτό των Κέισι Αφλεκ και Ιζαμπέλ Ιπέρ που έχει απόδοση 20,00.

Μάλλον η μια ελληνική συμμετοχή, αυτή του Λάνθιμου και του Φιλίππου δεν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου αφού αντίπαλος του είναι το La La Land.

Η απογοητευτική περσινή τηλεθέαση της οσκαρικής απονομής, που ήταν και η χαμηλότερη της τελευταίας οκταετίας, «βαραίνει» φέτος τον οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ. O Κίμελ ήταν η αποκλειστική επιλογή του δικτύου ABC για το σόου των Όσκαρ 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;