Σε δημοπρασία η ομπρέλα με την οποία η Britney Spears χτύπησε παπαράτσι!
Το μακρινό 2007, η Britney Spears είχε ένα από τα πιο προβεβλημένα breakdowns στην ιστορία του Hollywood. Λογικά θα θυμάσαι πως ξύρισε το κεφάλι της, μπήκε στην αποτοξίνωση και...επιτέθηκε σε έναν φωτογράφο με μια μπλε ομπρέλα.
Reddit
Reddit

Το μακρινό 2007, η Britney Spears είχε ένα από τα πιο προβεβλημένα breakdowns στην ιστορία του Hollywood. Λογικά θα θυμάσαι πως ξύρισε το κεφάλι της, μπήκε στην αποτοξίνωση και…επιτέθηκε σε έναν φωτογράφο με μια μπλε ομπρέλα.

Μετά την επίθεση, λοιπόν, η τραγουδίστρια πέταξε την ομπρέλα, έτρεξε στο αυτοκίνητο της και έφυγε γρήγορα-γρήγορα. Ένας άλλος κύριος που ήταν εκεί, μάζεψε την ομπρέλα και την έδωσε στον Daniel Ramos, τον φωτογράφο που δέχθηκε την επίθεση.

«Ήταν μία κακή στιγμή της ζωής της. Δυστυχώς συνελήφθη», είχε δηλώσει ο φωτογράφος.

Μερικους μήνες μετά, η Spears είχε γράψει στην ιστοσελίδα της: «Ζητώ συγνώμη από τον φωτογράφο για το περιστατικό που έγινε πριν από τέσσερις μήνες με μία ομπρέλα. Προετοίμαζα “το ρόλο για μία ταινία”, στην οποία ο σύζυγός μου δεν θα ήταν παρών… Έτσι, όλα αλλάζουν κατά λάθος. Έχω πάρει όλους μου τους ρόλους πολύ σοβαρά, αλλά για λίγο, παρασύρθηκα».

Το 2008, η Britney Spears νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ακόμα και αν σήμερα έχει επιστρέψει δριμύτερη, η περιουσία της, αλλά και η ίδια, παραμένουν υπό την επίβλεψη του πατέρα της.

Ο Ramos σταμάτησε να δουλεύει ως φωτογράφος από το 2013 και επικεντρώθηκε στην κινηματογράφηση, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε και από τον Kanye West. Ο West κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ramos δυο χρόνια μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;