Φοιτητική ζωή στη Λευκάδα! Ο δεκάλογος!
Πέρασες στη Λευκάδα; Πλάκα μας κάνεις έτσι; Κοίτα, αν είσαι καινούριος στην περιοχή, θα προσπαθήσουμε να σου εξηγήσουμε σύντομα τι σε περιμένει!

shutterstock_581747941

Πέρασες στη Λευκάδα; Πλάκα μας κάνεις έτσι; Κοίτα, αν είσαι καινούριος στην περιοχή, θα προσπαθήσουμε να σου εξηγήσουμε σύντομα τι σε περιμένει!

  1. Αρχικά η Λευκάδα είναι νησί των Επτανήσων. Και όχι ένα απλό νησί. Ένα πανέμορφο νησί. Όπως καταλαβαίνεις από Απρίλιο μέχρι Οκτώβρη, όλα πόπα!
  2. Ενδεικτικά: Κάθισμα, Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί είναι 3 παραλίες που παίζουν σε Top 10 παραλιών παγκοσμίως.
  3. Η Λευκάδα διαθέτει αναγνωρισμένες σχολές εκμάθησης για ιστιοσανίδα, Kitesurf, Ιστιοπλοΐα, Κατάδυση, θαλάσσιο σκι, Αλεξίπτωτο πλαγιάς, Ιππασία, Ποδήλατο βουνού, πεζοπορία και άλλα σπορ. Η ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας -το σύμπλεγμα των μικρών νησιών Μαδουρή, Σκορπιός, Μεγανήσι, Κάλαμος, Καστός -θεωρείται μια από τις καλύτερες περιοχές στο κόσμο για ιστιοπλοία ή για εκδρομές με βάρκα που μπορείς να νοικιάσεις. Ήρθε η ώρα να το τερματίσεις!
  4. Η Λευκάδα -όπως φαντάζομαι ξέρεις- συνδέεται οδικώς με την ηπειρωτική Ελλάδα! Πιο κοντινή μεγαλούπολη είναι η Πρέβεζα! Όχι και άσχημα για το χειμώνα.
  5. Στη Λευκάδα έχει δύο τμήματα από το ΤΕΙ Ιόνιων Νήσων. Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, αλλά και Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Σχολές με καλή απορρόφηση γενικά.
  6. Στα καλντερίμια του ιστορικού κέντρου της Λευκάδας θα βρεις και ουζερί και φαγάδικα κάθε λογής, ώστε να την παλέψεις. Γενικά σε όλο το νησί, το φαγητό είναι άνω του μετρίου. Βασικά είναι γαμηστερό.
  7. Club υπάρχουν 1-2 και μπαράκια σε κάθε φάση. Γενικά, μην ξεχνάς, η κυρίαρχη φάση όμως είναι “ηρεμία”.
  8. Και από κινηματογράφο όμως έχουμε! Ο δημοτικός ΑΠΟΛΛΩΝ!
  9. Και το delivery στη Λευκάδα είναι πόπα, αφού ο deliveras έφτασε και εδώ!
  10. Από τιμές για ετήσια ενοίκια δεν θα πέσεις στα πολύ μαλακά, αν και γενικότερα το επίπεδο διαβίωσης είναι οκ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;