Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Έρχεται παράταση 10 ημερών;
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το αν θα δοθεί παράταση στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
 Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- ΚΕΑ 2017
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- ΚΕΑ 2017

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του ΟΑΕΔ κατά 10 ημέρες, ζητεί ο δήμος Αθηναίων.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, απέστειλε σχετική επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, επικαλούμενος την «τραγική κατάσταση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, που εξακολουθεί να επικρατεί στις υπηρεσίες όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις, εξαιτίας προβλημάτων στο πληροφοριακό σύστημα.

Ένα απ’ αυτά, είναι και η αδυναμία εισαγωγής στο πληροφορικό σύστημα του αρχείου των αδειών παραμονής των πολιτών τρίτων χωρών, για την αυτόματη διασταύρωση.

Δείτε περισσότερα προγράμματα του ΟΑΕΔ εδώ 

Ο κ. Καμίνης ζητά να υπάρξει συντονισμός με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να διευρυνθεί ο ρόλος των εννέα ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων, ώστε να δέχονται μετανάστες, έστω και αν απαιτείται απλά η επίδειξη της άδειας παραμονής, να επεκτείνει το υπουργείο το δίκτυο των σημείων εξυπηρέτησης και να ενισχυθούν τα υπάρχοντα του δήμου με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό από το υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;