Ριάννα: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τη πριγκίπισσα της pop!
Η Ριάννα έχει τα γενέθλια της και ήρθε η ώρα να μάθεις 10 πράγματα για αυτήν που μάλλον δε γνώριζες!

rihanna

Η Ριάνvα έχει τα γενέθλια της και ήρθε η ώρα να μάθεις 10 πράγματα για αυτήν που μάλλον δε γνώριζες!

1. Η Ρόμπιν Ριάννα Φέντυ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπάντος. Η μητέρα της, Μόνικα Μπρέθγουαϊτ είναι συνταξιούχος λογίστρια αφρικανικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας της, Ρόναλντ Φέντυ, είναι επόπτης σε αποθήκες των Μπαρμπέιντος και έχει ιρλανδική καταγωγή.

#AmeliaEarhartCouture ?@harpersbazaarus ?@marianovivanco ??@yusefhairnyc ?@francescatolot ??@kimmiekyees ?@melzy917

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2. Η Ριάννα έχει δύο βιολογικούς αδερφούς, τον Ρόρεϊ και τον Ραχάντ. Επίσης έχει και 3 ετεροθαλή αδέρφια, από την μεριά του πατέρα της (2 αδερφές και έναν αδερφό). Μεγάλωσε στο Μπρίτζνταουν και βίωσε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού μεγάλωσε σε ένα σπίτι 4 δωματίων και αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της, πουλώντας ρούχα σε ένα στασίδι, στο δρόμο, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της οικογένειας.

making of in the ‘Bu #ANTiversary

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

3. Ξεκίνησε την καριέρα της, το 2003 όπου σε ηλικία μόλις 15 ετών την ανακάλυψε τυχαία ο Αμερικανός παραγωγός, Έβαν Ρότζερς (Evan Rogers) ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο του, στα Μπαρμπέιντος. Αφού την άκουσε να τραγουδάει, της πρότεινε να υπογράψει συμβόλαιο και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

#MadeInBarbados

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

4. Σε ηλικία 16 ετών, η Rihanna υπογράφει συμβόλαιο με τον Rogers και τον Carl Sturken και τα demo της, στάλθηκαν σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες. Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε ήταν ο ράπερ Jay-Z, ο οποίος είχε πρόσφατα διοριστεί ως διευθυντής της (CEO) της Def Jam Recordings. Έτσι, την προκάλεσε σε ακρόαση αλλά το τραγούδι ήταν πολύ δύσκολο για έναν νέο καλλιτέχνη και η Rihanna (όπως έχει δηλώσει) ήταν πολύ ντροπαλή όταν έπρεπε να το ερμηνεύσει αλλά τελικά τα κατάφερε και τραγούδησε το “For the love of you” της Γουίτνεϊ Χιούστον αλλά και τα “Pon de Replay” και “The Last Time”, τα οποία έγραψε ο Rogers και αργότερα συμπεριλήφθηκαν στο άλμπουμ της Rihanna

#MIA

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

5. Στα μέσα του 2007, η Rihanna ξεκίνησε τις εργασίες για το τρίτο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο “Good Girl Gone Bad” το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες όπως η Βραζιλία, η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Ιαπωνία, η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το άλμπουμ έλαβε τις πιο θετικές κριτικές απ’ όλα τα άλμπουμ της.

Giving my pantone vibes backstage at the VMAS with my homeboy @dennisleupold

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

6. Μέχρι και το 2009, η Ριάννα έκανε άλμπουμ τα οποία ήταν στις ψηλότερες θέσεις των charts παγκοσμίως, ώσπου, το 2010, σε ηλικία μόλις 22 ετών κάνει μια συνεργασία με τον ράπερ, Eminem για το τραγούδι “Love The Way You Lie” όπου κατακτά την πρώτη θέση στα charts πάνω από 20 χωρών. Μάλιστα, αναδείχθηκε και 5η γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του γραφήματος.

#RIHANNADIOR out now on DIOR.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

7. Επιρροές για την Ριάννα αποτελούν πολλοί καλλιτέχνες όπως Γουίτνεϊ Χιούστον, Μαράια Κάρεϊ, Σελίν Ντιόν, Γκουέν Στέφανι και Μπομπ Μάρλεϊ. Μεγάλο θαυμασμό όμως έχει για την Μαντόνα και μάλιστα έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να είναι η “Μαύρη Μαντόνα”. Τέλος, έχτισε ένα ιερό στο κήπο του σπιτιού της προς τη μνήμη του Μάρλεϊ.

8. Το 2009, ο τότε σύντροφος της και τραγουδιστής, Κρις Μπράουν κατηγορήθηκε για επίθεση κάνοντας εγκληματικές απειλές ενώ σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, η Rihanna είχε υποστεί εμφανή τραύματα από τον ίδιο. Αργότερα διέρρευσαν από το ίδιο αστυνομικό τμήμα και άλλες φωτογραφίες της Rihanna σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση λόγω της βίας που υπέστη ξανά από τον σύντροφο της. Στις 22 Ιουνίου 2009, ο Κρις Μπράουν κρίθηκε ένοχος σε επίθεση κακουργήματος και έλαβε ποινή 5 χρόνια δοκιμασίας αλλά και διαταγή που έλεγε ότι πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον 46 μέτρα μακριά από την Rihanna εκτός από δημόσιες εμφανίσεις όπου εκεί του επιτρέπονταν εως 10 μέτρα.

9. To 2015, η Ριάννα είχε σχέση με τον ηθοποιό, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο!

#THISISWHATYOUCAMEFOR video out now on @VEVO and @TIDAL ⚡️

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

10. Έχει συμμετάσχει στις εξής ταινίες: Επιτέλους φτάσαμε σπίτι, Battleship: Ναυμαχία, Το τέλος του κόσμου, Annie

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2