#PovertyIsSexist: Ο σεξισμός έναντι των γυναικών μέσα από μια λέξη! (βίντεο)
Ίσως, ο σωστότερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να καταδείξει την καταπίεση που δέχονται οι γυναίκες και τα κορίτσια ανά τον κόσμο, μόνο και μόνο γιατί γεννήθηκαν με το "λάθος" φύλο.

Ίσως, ο σωστότερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να καταδείξει την καταπίεση που δέχονται οι γυναίκες και τα κορίτσια ανά τον κόσμο, μόνο και μόνο γιατί γεννήθηκαν με το “λάθος” φύλο.

“Πουθενά στον κόσμο οι γυναίκες δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άντρες, ωστόσο οι γυναίκες που ζουν στα φτωχότερα μέρη του πλανήτη επηρεάζονται πολύ περισσότερο από το σεξισμό και την άνιση μεταχείριση”.

Η οργάνωση που δημοσίευσε το βίντεο ονομάζεται “One” και δραστηριοποιείται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Σκοπός της είναι η καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να προβάλλιε τον ρόλο που παίζει αυτή στον σεξισμό κατά των γυναικών στις οικονομικά αναπτυσσόμενες χώρες.

Κατά την διάρκεια του #PovertyIsSexist, παρακολουθούμε γυναίκες διαφόρων ηλικιών και καταγωγών, που δεν μπορούν να ορίσουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν επειδή ακριβώς γεννήθηκαν γυναίκες.

Δες το βίντεο, εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;