Η Emily Ratajkowski έπεσε θύμα χάκερ!
Ένα από τα πιο σέξι μοντέλα των τελευταίων, η Emily Ratajkowski, έπεσε θύμα χάκινγκ για δεύτερη φορά!

1441558056-e92ebbf71fca92f774b1b6b36ab40050

Ένα από τα πιο σέξι μοντέλα των τελευταίων, η Emily Ratajkowski, έπεσε θύμα χάκινγκ για δεύτερη φορά!

Η Ratajkowski δεν έπεσε, απλά, θύμα χάκερ, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει τις ιδιωτικές της φωτογραφίες (πολλές από τις οποίες γυμνές) online, αλλά ενός τύπου που έχει ήδη επικοινωνήσει με σάιτ για να τις πουλήσουν.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Daily Star, Helen Wood, ένας άγνωστος της έστειλε ένα λινκ με ένα δείγμα από τις 200 άκρως προσωπικές φωτογραφίες της, ρωτώντας εάν ενδιαφέρεται να τις συμπεριλάβει στη στήλη της.

Η ίδια, εξοργισμένη, απέρριψε την πρότασή του και κατήγγειλε μάλιστα δημόσια το περιστατικό, ώστε να αρχίσουν να ερευνούν το περιστατικό οι αρχές.

Η Ratajkowski πέφτει για δεύτερη φορά θύμα χάκερ καθώς στο παρελθόν είχαν δημοσιευτεί προσωπικές, γυμνές φωτογραφίες της σε σάιτ με πορνογραφικό υλικό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Το ίδιο το μοντέλο έχε εκφράσει έντονα την δυσαρέσκεια του απέναντι στα πρόσωπα που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, εκμεταλλευόμενα τις γυμνές εικόνες των σταρ αλλά και ενάντια σε εκείνους που δημοσιεύουν τολμηρό υλικό που τράβηξαν πριν χρόνια για ένα πρότζεκτ, χωρίς να πάρουν νέα άδεια από το μοντέλο τους.

Δυστυχώς η Ratajkowski έχει πέσει θύμα και της δεύτερης “φάρας”, όταν τον Δεκέμβριο του 2015, ο Jonathan Leder δημοσίευσε τις polaroid από ένα παλιό, ερωτικό πρότζεκτ που είχαν κάνει μαζί όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα, χωρίς να μπει στον κόπο να λάβει τη συγκατάθεσή της.

Η Emily, φυσικά, είχε εξοργιστεί και έσπευσε να δηλώσει πως «οι γυναίκες επιλέγουν πότε και πώς θέλουν να μοιραστούν την σεξουαλικότητα και το σώμα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;