Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ανασκόπηση λανθασμένων κινήσεων (20 – 27/2)
Είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 20 – 27 Φεβρουαρίου στα ζώδια από τη Λίλιαν Σίμου

zwdia-640x438

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 20 – 27 Φεβρουαρίου
Ανασκόπηση λανθασμένων κινήσεων
Από την Λίλιαν Σίμου

Τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη του έτους, διανύσουμε μία περίοδο απομυθοποίησης και συνειδητοποίηση αδυναμιών.
Ο Ήλιος συναντά τον Νότιο Δεσμό http://astrolife.gr/karmiki-astrologia-ke-i-desmi-tis-s/ της Σελήνης στους Ιχθείς και προδιαθέτει για μία στροφή στο παρελθόν.
Καθώς είναι η τελευταία έκλειψη στον άξονα των ζωδίων Παρθένου – Ιχθύων, που μας απασχόλησαν την πρόσφατη διετία σχεδόν, η ανάγκη να ισορροπήσει το συναίσθημα με την λογική, εκφράζεται επιτακτικά.
Κι αυτό γιατί η σημαντική έκλειψη που ακολουθεί και για την οποία θα αναφερθούμε διεξοδικά, είναι βασικός πόλος για έναν σημαντικό απολογισμό.

Πού έγιναν λάθη ως τώρα;
Πότε υπήρξαμε αφελείς και εύπιστοι;
Πόσο σημαντικό ήταν για μας να εμπιστευθούμε «δασκάλους» που εξιδανικεύσαμε;
Γιατί επενδύσαμε σε λάθος κινήσεις;
Πόσο κυνηγήσαμε ένα ουτοπικό όνειρο;
Άραγε τι σημαίνει αγάπη και τι σημαίνει κέρδος στη ζωή μας;

Διανύουμε μία εποχή αποδόμησης που η κρίση εντείνει και τονίζει. Η εποχή αυτή μας οδηγεί σε νέους ορίζοντες, αλλά και αναζήτηση ενός φωτεινού φάρου.
Ο φάρος αυτός θα πρέπει να φωτίσει πρώτα την βαθύτερη πτυχή των αδυναμιών και των λαθών.
Καθώς οι διακυμάνσεις του συναισθήματος είναι σε έξαρση, η ανάγκη για μία νέα Άνοιξη στη ζωή μας, μας καθιστούν υπεύθυνους να μάθουμε από την πρόσφατη ιστορία και διαδρομή μας.
Επομένως, είναι σημαντικό να μην κάνουμε φαύλους κύκλους και να γίνουμε ρεαλιστές.
Συχνά υπάρχει αδυναμία αποδοχής του λάθους. Ας αφήσουμε κατά μέρος τον εγωισμό και ας δεχτούμε πως είμαστε ευάλωτοι σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Η αποδοχή αυτή, διορθώνει αρκετά το χθες και μας κάνει καλύτερους.
Μία καρμική συνήθεια μπορεί να αποκοπεί και να ξεκινήσει νέα πορεία εξέλιξης, εκεί που χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Η ελπίδα για βελτίωση, πρακτικές επιλογές και λιγότερη εξιδανίκευση, είναι ένα βάλσαμο αυτές τις μέρες.
Η ζωδιακή μοίρα της συνάντησης του Ήλιου με τον Ν. Δεσμό, σύμφωνα με τον Ντέην Ρουντγίαρ, μας πληροφορεί πως πρέπει να φύγουμε από τις στενωπούς. Σημαντικό είναι να συνδέσουμε τις παραδοσιακές αξίες με την πορεία μας, να υποστηρίξουμε την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και ιδεολογιών, ανακαλύπτοντας την σημασία και το νόημα σε κάθε σχέση.

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η εξωστρέφεια με την εσωστρεφή τάση των ημερών, είναι για σας μία δύσκολη εσωτερική σύγκρουση. Σε μία στροφή προς το παρελθόν, οι ευαισθησίες σας οδήγησαν να είστε υπερβολικά ρομαντικοί και εύπιστοι. Η ανάγκη να φωτίσετε τις αδυναμίες και τα λάθη σε επιλογές, σας κάνει να είστε άλλοτε μαχητικοί, άλλοτε ονειροπόλοι και συχνά αυτό θα σας απογοητεύει. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε θολές ιδέες, ή σκέψεις, όπως και βιαστικές αποφάσεις για ό,τι είναι παρασκηνιακό.
Θα σκεφθείτε θέματα πεποιθήσεων και πίστης, οραματισμών και εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να ασχοληθείτε με πνευματικές πηγές και πνευματικούς δρόμους στο εξής, με καθαρότητα και διαύγεια ψυχής. Θα ήταν καλό να έχετε και ενδιαφέρον για όσους είναι ταλαιπωρημένοι, αδύναμοι, μόνοι, αλλά να αποφύγετε στο εξής να πέσετε θύματα ευσπλαχνίας ή συμπόνιας.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Φιλίες και στόχοι σας συγκίνησαν και θεωρήσατε πως θα ήταν ιδανικό να ξεπεράσετε την δέσμευση της ύλης, προς χάρη μίας πιο λεπτοφυούς ικανοποίησης. Ωστόσο, οι ομάδες που επιλέξατε ίσως δεν ήταν οι κατάλληλες και γι’ αυτό, στο εξής, θα χρειαστεί να προσεγγίζετε χώρους με μεγάλη προσοχή, καθώς δεν έχουν πάντα καθαρούς στόχους και σκοπούς.
Να είστε περισσότερο προσεκτικοί επίσης με τους φίλους και να μην ακολουθείτε δίχως προσωπική σκέψη, τις συμβουλές τους. Κάποιοι φαίνονται ξεχωριστοί, αλλά έχουν την τάση να σας παραπλανούν. Φίλοι διαυγείς και φωτεινοί, μπορεί να σας ανοίξουν πνευματικούς δρόμους, ή αν δεν έχετε ευθυκρισία, να σας παρασύρουν σε ολισθηρά μονοπάτια.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Προκλήσεις δεχτήκατε στην καριέρα σας. Στην κοινωνική σας εικόνα μπορείτε να προβάλλατε μία εικόνα αρκετά ελκυστική, αλλά να προκλήθηκε και ένα παρασκήνιο σε βάρος σας, πιθανότατα από φθόνο. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις. Ίσως ασχοληθήκατε με ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό, δημιουργικό, έμπνευσης και οραματισμού.
Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να επιμείνετε σε σαφείς συμφωνίες και αποφάσεις. Δώστε βάση στην ευελιξία και στην έμπνευση, για να διατηρήσετε την θέση σας ή να προωθήσετε το όνομά σας στον κοινωνικό σας χώρο. Αποφύγετε εκείνους που μοιάζουν ιδανικοί, υπερβολικά υποσχόμενοι και ακολουθείτε την λογική στις επιδιώξεις.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ευτυχής συγκυρία ίσως βοήθησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στην αναζήτηση ενός ιδανικού ή ενός πνευματικού χώρου και δασκάλου. Αν ήταν το κατάλληλο άτομο, ήδη θα έχετε εμπλουτίσει τις υπάρχουσες δυνατότητές σας με έμπνευση, χαρά, δημιουργία και πολλές δυνατότητες προόδου.
Καθώς είστε άτομα με διαισθητικό χάρισμα, μπορεί να εξελιχθείτε, αν σας ενδιαφέρει, στον τομέα αυτό. Θα αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε με επιτυχία την κατάλληλη στιγμή για δράση, τον κατάλληλο άνθρωπο πλάι σας. Τα λάθη του χθες, προέρχονται όμως από παραπλανητικές ιδεολογίες, ή δογματισμό που διανθίσατε και σας οδήγησε σε άσκοπες αναζητήσεις.
Μεγάλα ταξίδια και νέοι ορίζοντες σας περιμένουν, αν κατανοήσατε την ουτοπία – όπου υπήρξε…

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Στο παρελθόν προφανώς έγιναν λάθη σε θέματα με πρακτική ή συναισθηματική επένδυση. Σχέσεις με το χρήμα, τα αποκτήματα, υπήρξαν ασαφείς, περίεργες και αρκετά επισφαλείς. Προφανώς πλανηθήκατε από άτομα που παρουσίασαν ως εξιδανικευμένο το μονοπάτι που πρότειναν και σας παγίδευσαν.
Σε προσωπικό επίπεδο, και σε μία σχέση, ο ρομαντισμός οδήγησε είτε σε μία σπάνια εμπειρία, διανθίζοντας την ζωή σας με συναίσθημα, είτε αφιερωθήκατε με ένα ονειρικό σχεδόν τρόπο, με το ταίρι σας και ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία, επήλθε χαρά ή απομυθοποίηση. Στο εξής, θα είναι απαραίτητο να είστε περισσότερο προσγειωμένοι στις σχέσεις και πρακτικοί στα οικονομικά σας.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος).:

Οι σχέσεις ήταν για ένα χρονικό διάστημα, πρωταρχική σας ανάγκη. Ωστόσο, υπήρξε αρκετά δύσκολο να είστε σαφείς ή να έχετε ευκρινείς ενδείξεις για τις επιλογές σας. Κάποιες συνεργασίες δεν ήταν επιτυχημένες και δεν είχαν ισορροπία και ανταπόδοση στα κέρδη.
Νομικές διαδικασίες και αντιπαραθέσεις μπορεί να έγιναν σε λάθος χρόνο ή να μην στηρίχθηκαν με σωστά επιχειρήματα. Μην εμπλακείτε άμεσα στο εξής, όσο αυτό είναι εφικτό.
Αν άλλα στοιχεία στην ατομική σας προδιάθεση και στην συναστρία ευνοούν, ο ρομαντισμός και η ευαισθησία, λόγω εμπειρίας πλέον, θα βοηθήσουν στην επιλογή μίας ιδανικής συντροφικής σχέσης. Αν όντως στηρίζεται σωστά, χαρείτε τη!

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ευαισθησίες και ανησυχίες σωματοποιήθηκαν και προφανώς από αμέλεια για την προσωπική σας διασφάλιση και θωράκιση, υπήρξαν προβλήματα. Στο εξής όμως, προσπαθήστε να μην είστε αμελείς ή αντίθετα, υποχόνδριοι. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα χημικά, την ανθυγιεινή διατροφή και να στραφείτε σε εναλλακτικές μεθόδους. Ή να κάνετε τακτικά διαλογισμό για να ηρεμείτε.
Στις υποχρεώσεις είτε δεν ήσασταν συνεπείς, είτε αντιμετωπίσατε ασυνέπεια και ταλαιπωρηθήκατε. Καλό θα είναι να μην εξιδανικεύετε κάθε σας ασχολία. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις επαγγελματικές συναλλαγές και να ακολουθείτε το ιδανικό σας με πίστη και υπομονή. Η μουσική ή η τέχνη θα σας ξεκουράζουν.

Σκορπιός (.ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Με πνευματικές ανησυχίες, ίσως αισθανθήκατε ιδιαίτερα ρομαντικοί και αφεθήκατε στο συναίσθημα, παραμερίζοντας τις συνήθεις επιφυλάξεις. Ως αποτέλεσμα, νιώσατε προδομένοι από την ευπιστία και την συγκίνηση που σας προκάλεσαν.
Στο εξής, θα ήταν προτιμότερο να είστε ξανά διορατικοί και διεισδυτικοί, προτού εμπιστευθείτε αλλά όταν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, να είστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί, δοτικοί και να βρίσκετε ώρες γαλήνης κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Το πρόσφατο παρελθόν σας δίδαξε πως δεν πρέπει να αφήνεστε «στην τύχη»…
Διέξοδος είναι μία τέχνη που θα σας ανακουφίζει και θα σας ανανεώνει.

Τοξότης (.ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Δυσκολίες μπορεί να προέκυψαν για ένα ακίνητο ή ένα οικογενειακό ζήτημα. Αν επενδύσατε σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά, ίσως απογοητευθήκατε, καθώς ξεπεράσατε τις δυνατότητές σας. Ό,τι έγινε δεν αλλάζει, αλλά προσπαθήστε να μην είστε εύπιστοι ή αρκετά ανοιχτοί στο εξής. Οργανωθείτε καλύτερα πλέον, μην επιτρέπετε στο συναίσθημα να υπερισχύει της λογικής. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη αυτή την εποχή.
Καλό θα ήταν να μην ανακατεύονται στο χώρο σας, άτομα ασαφή ή περίεργα. Όποιος διαταράσσει την ισορροπία σας, είναι σημαντικό να απομακρύνεται. Αν πάλι είστε σε μία κατάλληλη ατμόσφαιρα, χαλαρώνετε στον προσωπικό σας χώρο με μουσική και ώρες γαλήνης.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να βιώσατε για λίγο την ρομαντική αίσθηση μίας γνωριμίας ή ενός οράματος. Και στις δύο εκδοχές, η κατάσταση θα θέλατε να σας προσφέρει ουσία, νόημα και έμπνευση. Όμως μπορεί να έγιναν λάθος εκτιμήσεις. Μπορεί να διδαχτήκατε πως πρέπει να θωρακίζεστε καλύτερα και να είστε λιγότερο πρόθυμοι να αποδεχτείτε ιδέες που δεν έχουν βάση, υπόσταση ουσίας και πρακτικό ενδιαφέρον.
Ακολουθείστε το ένστικτό σας και προσπαθήστε να κάνετε κάθε όνειρο, να υλοποιηθεί. Καθώς θα είστε παρατηρητικοί, μπορείτε να γίνετε εμπνευστές ιδεών που θα αναδομήσουν το σαθρό οικοδόμημα της κοινωνίας και του ήδη φθαρμένου κατεστημένου μας.

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Με αξίες ή αξιολόγηση ασαφή, κάνατε λάθη στο πρόσφατο παρελθόν. Ίσως αυτά ήταν στις οικονομικές συναλλαγές, είτε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.
Κατά συνέπεια, έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσετε εκ νέου τις αξίες σας και να θέσετε νέες ιδέες βάση αξιών. Αν και δεν είναι εύκολο να συνέλθετε άμεσα, θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε την αλήθεια να εκφράζεται, μέσα από πρακτικούς τρόπους στη ζωή σας.
Θα μπορείτε να γίνετε ευρηματικοί και να προσφέρετε με τη γνώση σας, προοπτική και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκεί, να είστε λογικοί, μετρημένοι, διορατικοί, αλλά όχι υλιστές.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε μία ονειρική περίοδο, ή υπερβολικά ουτοπική σε επιδιώξεις, μπορεί να ξεφύγατε από την πορεία σας. Τώρα, αντιλαμβάνεστε, κυρίως με την επερχόμενη έκλειψη, το λάθος και θα συνειδητοποιήσετε πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αισθάνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο, αφού οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις εντείνονται.
Ο ιδεαλισμός σας γίνεται αναμφισβήτητος και θα είστε γεμάτοι έμπνευση και ιδέες. Αλλά μπορεί παράλληλα ακόμη να σκέπτεστε τρόπους φυγής, εκτός πραγματικότητας. Πρέπει να μείνετε γειωμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε ένα προσωπικό σκοπό, μία αποστολή, αλλά με πρακτικές εφαρμογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;