6+1 ηθοποιοί που ζήτησαν να πεθάνει ο χαρακτήρας τους!
Όσο οδυνηρό και αν είναι για εμάς τους θεατές, πολλές φορές οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ζητούν από μόνοι τους να πεθάνει ο χαρακτήρας τους για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από την εκάστοτε παραγωγή!

54c0315efe03713d1abd8a98_dark_sansa

Όσο οδυνηρό και αν είναι για εμάς τους θεατές, πολλές φορές οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ζητούν από μόνοι τους να πεθάνει ο χαρακτήρας τους για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από την εκάστοτε παραγωγή!

Άλλες φορές έχουν προβλήματα με τους συμπρωταγωνιστές τους, άλλες φορές έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και άλλες απλά κουράζονται. Όσο και να αγαπούν τον χαρακτήρα τους, κάποιοι ηθοποιοί αναγκάστηκαν από τις συγκυρίες να αφήσουν τον συγκεκριμένο ρόλο, με αρνητικά αλλά και θετικά αποτελέσματα για το εκάστοτε έργο.

Για να δούμε μερικούς από αυτούς:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Spoilers ahead!

Dean Norris, Hank Schrader – Breaking Bad

Ο Norris είναι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού, όμως, δυστυχώς για τους θαυμαστές της σειράς, ζήτησε από τους σεναριογράφους να σκοτώσουν τον χαρακτήρα του στην μέση του τελευταίου κύκλου γιατί ήθελε να συμμετάσχει σε ένα άλλο έργο. Η επιθυμία του δεν έγινε δεκτή και έτσι παρέμεινε ως το τέλος.

Harrison Ford, Han Solo-Star Wars

young-han-solo-star-wars-movie-casting

Ο Ford είχε ζητήσει κάποτε από τον George Lucas να σκοτώσει τον Han Solo, όχι γιατί βαρέθηκε, αλλά γιατί θεωρούσε πως θα έδινε συναισθηματικό βάθος στην πλοκή. Ο Lucas δεν εκτίμησε την πρόταση τόσο, έτσι ο Solo έμεινε ζωντανός το σύνολο της πρώτης τριλογίας Star Wars.

Sophie Turner, Sansa Stark-Game of Thrones

Όσο και αν δεν το περίμενες, πράγματι, η Turner είχε ζητήσει να πεθάνει η Sansa με έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο, δηλώνοντας πως: «Δεν θέλω να επιβιώσω. Αν παίζεις στο “Game of Thrones” και δεν έχεις μια τέλεια σκηνή θανάτου, τότε ποιο το νόημα».

John Francis Daley, Dr. Lance Sweets-Bones

bones-sweets2

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας σκοτώθηκε ύστερα από αίτημα του ίδιου του ηθοποιού καθώς του είχε προταθεί να σκηνοθετήσει μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, πράγμα που θεώρησε τεράστια ευκαιρία. Ο ίδιος ονειρευόταν πάντα να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία, έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόταση.

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Mr. Eko-Lost

Ο Mr. Eko είχε σοβαρούς λόγους πίσω απο το αίτημα του να πεθάνει ο χαρακτήρας του. Είχε κουραστεί από τα γυρίσματα στην Χαβάη και έπειτα από τον θάνατο των γονίων του, ήθελε απλά να γυρίσει στο Λονδίνο. Οι παραγωγοί δεν επιθυμούσαν να φύγει αλλά τελικά σεβάστηκαν την επιθυμία του και ο Mr. Eko “άφησε” την σειρά στον τρίτο κύκλο.

T.R. Knight, George O’Malley-Grey’s Anatomy

George-O-Malley-Season-1-tr-knight-3690939-1248-704

Ένας από τους πιο οδυνηρούς θανάτους για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο T.R. Knight αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κόσμου. Όμως, τα προβλήματα με την παραγωγή τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την σειρά. Το πρόβλημα; Διαπίστωσε πως ο ρόλος του είχε συρρικνωθεί σημαντικά, πράγμα που τον εκνεύρισε απίστευτα και έτσι, ζήτησε να αποχωρήσει από την σειρά.

Leonard Nimoy, Spock-Star Trek

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αν και ο ίδιος ο Nimoy δεν ζήτησε ποτέ να σκοτώσουν τον χαρακτήρα του, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να συνεχίσει. Με της παραγωγής για τη δεύτερη ταινία , το «Wrath of Khan», δεν είχε συμπεριληφθεί στο σενάριο. Όμως, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να του δώσουν ένα εντυπωσιακό φινάλε και ζήτησαν από τον Nimoy να δεχτεί. Βέβαια, όσο γυριζόταν η ταινία, ο Nimoy ενθουσιάστηκε και έτσι αποφάσισε να επανέλθει δριμύτερος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;