10 λόγοι να είσαι χαρούμενος που είναι Δευτέρα!
Σε αυτό το post, ήρθε η ώρα να απονείμουμε δικαιοσύνη και -έτσι για την αλλαγή- να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι.

ManousosG

Οι haters της Δευτέρα, το έχουν παρακάνει. Κάθονται εκεί, όλη μέρα και βρίζουν τη Δευτέρα. Σε αυτό το post, ήρθε η ώρα να απονείμουμε δικαιοσύνη και -έτσι για την αλλαγή- να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Γιατί στην τελική, δεν είναι αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Είναι πόση ώρα το κρατάς στο χέρι σου! Και επειδή όσο περισσότερο το κρατάς, τόσο πιο βαρύ φαίνεται, θα το βγάλω λοιπόν από μέσα μου να ηρεμήσω.

  1. Η Καλύτερη μέρα για να ξεκινήσεις. Τι να ξεκινήσεις; Τα πάντα! “Από Δευτέρα” λένε όλοι. Γιατί; Δευτέρα = Καινούρια αρχή. Its a new dawn, its a new life and i am feeling good. Απλά πράγματα. Κάτσε κάτω, γράψε τις θες να αλλάξεις στη ζωή σου και βρες μία Δευτέρα. Εκατομμύρια άνθρωποι, εκατοντάδες τώρα χρόνια, ξεκινούν από τη Δευτέρα. Αυτοί ξέρουν.giphy
  2. Έχεις παρατηρήσεις όλοι πόσο ήσυχοι είναι τις Δευτέρες; Ούτε φωνές, ούτε όρεξη για αστειάκια, ούτε τίποτα. Απλά ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτια τους ή να τελειώσουν τις δουλειές τους ή τις σχολές τους. Απλά πράγματα.giphy (2)
  3. Μάλιστα υπάρχουν και προσφορές που αξίζει να δεις. Οι Hangover Mondays από τα Fridays, είναι μία κατηγορία μόνες τους! Η λογική απλή.Αν είσαι φοιτητής με κάθε παραγγελία σου, έχεις 20% έκπτωση!Παίρνεις burger; 20% κάτω.
    Παίρνεις φαγητό; 20% κάτω.
    Παίρνεις ταξί για να γυρίσεις για να γυρίσεις σπίτι σου επειδή βαριέσαι τα Μέσα Μαζικής; Όχι, δεν έχεις έκπτωση, δεν είσαι στα Fridays.To πιο κορυφαίο όμως είναι πως έχει 20% έκπτωση στα κοκτέιλς!Και σκέψου πως μέχρι τέλος Φλεβάρη μπορείς να δοκιμάσεις ολοκαίνουργια cocktails και να ψηφίσεις το αγαπημένο σου μέσα από τη σελίδα των TGI Fridays™ στο Facebook! Oι ταλαντούχοι Bartenders των TGI FRIDAYS™ εμπνεύστηκαν από το ρούμι Havana Club, έπιασαν τα shaker και δημιούργησαν για εσένα 8 μοναδικά cocktails, ένα διαφορετικό σε κάθε κατάστημα. Τα 3 πιο αγαπημένα θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου θα μπορούμε να τα απολαμβάνουμε για όλο τον Μάρτιο.Εγώ πήγα στους Αμπελόκηπους και ήπια Pink Addiction (Havana Club Añejo 7 Años, λικέρ ρόδι, σπιτικό σιρόπι τζίντζερ και maraschino, gingerbread). Έσπειρε…TGIF_Feb2017-66
  4. Είναι Δευτέρα. Πας στη σχολή. Μάντεψε! Το crash σου είναι εδώ. Μετά από 48 ώρες που stalkαρες τα Social Media και που γυροβολούσες στην Αθήνα προσπαθώντας να το πετύχεις κάπου στη τύχη (και ξέρουμε όλοι πως όταν θέλεις να πετύχεις κάποιον στην τύχη αυτή η πόλη είναι τεράστια (το αντίθετο του “όταν θέλεις να τον αποφύγεις”)), είναι εδώ πάλι. Στο διπλανό έδρανο. Αυτή τη φορά όμως, να πας να του/της μιλήσεις. Ήμαρτον.
  5. Επίσης, όλα αυτά τα random άτομα που για κάποιο λόγο (κοινό μάθημα, δουλειά) περνάς άπειρη ώρα μαζί τους και δεν έχεις τι να πεις, τώρα ξαφνικά έχεις κάτι να συζητήσεις. “Εσύ που πέρασες μέτρια το Σαββατοκύριακο;”. Τρία λεπτά ο καθένας και πέρασε η ώρα.
  6. Επίσης, κάτι που μετράει πολύ είναι πως όλα βρίσκονται σε μία τάξη και κυρίως είναι πεντακάθαρα! Μέσα στο ΣουΚου καθάρισες, οπότε τώρα όλα είναι πόπα.
  7. Η καλύτερη μέρα να βγεις έχει όνομα. Δευτέρα. Όλοι όσοι είναι έξω Δευτέρα βράδυ, είναι για έναν λόγο. Επειδή ήθελαν. Δεν τους τραβολόγησε κανείς, δεν βγήκαν επειδή “ντάξει μωρέ, Σάββατο είναι, να μην πάμε κάπου”.  Τα μαγαζιά είναι φυσιολογικά, οι δρόμοι είναι φυσιολογικοί, όλα υπό έλεγχο.giphy (1)
  8. Καλή μέρα και για σινεμά επίσης. Χωρίς τη βαβούρα των fanboiz της πρεμιέρας της Πέμπτης, χωρίς τον πανικό της πιτσιρικαρίας του ΠουΣουΚου. Πας μετά και για ένα κοκτέιλ.
  9. Επίσης η Δευτέρα είναι και από τις πιο παραγωγικές μέρες της εβδομάδας. Επίσης μην ξεχνάμε πως αν πιστολιάσεις ένα μάθημα/πρότζεκτ δευτεριάτικα, μένουν άλλες 4 μέρες για να προλάβεις!
  10. Τέλος, έχεις 5 μέρες να κανονίσεις τι θα κάνεις το ΠουΣουΚου που έρχεται. 5 μέρες όρεξης και πλάνων. Και ποιος ξέρει… Ίσως να κανονίσεις κάτι και με το crash σου!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;