2 σπιτικές μάσκες που είναι ιδανικές για αφυδατωμένα μαλλιά!
Έχεις αφυδατωμένα μαλλιά και θέλεις να κάνεις κάτι για να τα βοηθήσεις άμεσα; Αυτές οι σπιτικές μάσκες θα βοηθήσουν αρκετά!

7585877102_2f8cd882b6_b

Έχεις αφυδατωμένα μαλλιά και θέλεις να κάνεις κάτι για να τα βοηθήσεις άμεσα; Αυτές οι σπιτικές μάσκες θα βοηθήσουν αρκετά!

Μάσκα με αβοκάντο

Θα χρειαστείτε:

2 ώριμα αβοκάντο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μικρή ώριμη μπανάνα
1 ασπράδι αυγού
Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μιξεράκι και χτυπήστε τα μέχρι να έχετε μια παχύρευστη κρέμα. Απλώστε την κρέμα αρχικά στις άκρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Απλώστε ότι περισσεύει στα υπόλοιπα μαλλιά. Τυλίξτε με ζεστή πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν. Τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά από ποτέ!

Μάσκα με μέλι

Θα χρειαστείτε:

3 κουτ. σούπας μέλι
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε

Χτυπήστε τα υλικά στο μιξεράκι του καφέ και ξεκινήστε να εφαρμόζετε κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε την ποσότητα που θα περισσέψει για να κάνετε μασάζ στα υπόλοιπα μαλλιά. Τυλίξτε με ζεστή πετσέτα και περιμένετε για τουλάχιστον 30 λεπτά. Λουστείτε με ενυδατικό σαμπουάν και χλιαρό προς ζεστό νερό (Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ξέβγαλμα για να μη μείνουν υπολείμματα της μάσκας)

TIP: Αν έχετε όρεξη να περάσετε από κάποιο φαρμακείο ή μαγαζί που να πουλά αιθέρια έλαια, αντικαταστήστε τη μια κουταλιά ελαιόλαδο με αμυγδαλέλαιο. Θα κάνετε τη μάσκα σας ακόμα πιο αποτελεσματική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;