Ελληνικό Survivor 2017: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε!
Στο 4ο επεισόδιο από το ελληνικό survivor 2017 είχαμε την πρώτη αποχώρηση. Ποιος επιστρέφει λοιπόν από τον Άγιο Δομίνικο;

survivor 2017

Στο 4ο επεισόδιο από το ελληνικό survivor 2017  είχαμε την πρώτη αποχώρηση.

Πώς φτάσαμε ως εδώ; Αυτά έγιναν στο 3ο επεισόδιο από το ελληνικό survivor 2017.

Οι διάσημοι έχασαν την πρόκληση για ασυλία και αναγκαστικά θα έπρεπε να “διώξουν” κάποιον από την ομάδα τους.

Στον μεταξύ τους αγώνα ο Χανταμπάκης και ο Κώστας Κοκκινάκης κέρδισαν την ασυλία και στην πορεία πρότειναν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πρώτοι τρεις παίκτες στο ελληνικό survivor 2017 που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Οι διάσημοι ψήφισαν την Μαριάννα Καλλέργη, η οποία είχε αρρωστήσει και δε συμμετείχε σε κανένα αγώνισμα.

Ο Χανταμπάκης και ο πολίστας πρότειναν για αποχώρηση τη Σόφη Πασχάλη και τον Λάμπρο Χούτο. Όταν ρωτήθηκαν από τον Σάκη Μανιτανίδη γιατί επέλεξαν αυτούς τους παίκτες. Η απάντηση ήταν πως πραγματικά δεν ήξεραν τι να επιλέξουν και πήγαν με βάση τις ψήφους.

Τόσο η Σόφη Πασχάλη, όσο και ο Λαμπρος Χούτος είχαν συγκεντρώσει από 2 ψήφους, ενώ η Μαριάννα Καλλέργη είχε βγει πρώτη με τέσσερις.

Αυτός που τελικά αποχώρησε από το ελληνικό survivor 2017 πρώτος ήταν η Μαριάννα Καλλέργη

Εδώ το σχετικό στιγμιότυπο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ποιοι ήταν οι 3 υποψήφιοι για το ελληνικό survivor 2017;

Μαριάννα Καλέργη

Finally we did it!!! After 18 hours of shooting… Soon… #commercial #backstage #best #team #marianna_kalergi #always #campaign #make #it #happen #shine #and #rise #women ???????????????

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on

Είναι 24 ετών, απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και πρωταθλήτρια του Muay Thai. Σε ηλικία 19 ετών έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Eργάζεται σε αλυσίδα γυμναστήριων ως εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στυλ του Muay Thai και επαγγελματικής Πυγμαχίας.

?????? #dreams #marianna_kalergi #photoshooting #something #is #on #the #way ???

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on

Smile! #shooting #commercial #women #marianna_kalergi #always #campaign #make #it #happen #create #rise #and #shine ?????????????????????????

A post shared by Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) on

Σόφη Πασχάλη

Οταν ο άνθρωπος ειναι λυπημένος,αρνητικός,θυμωμένος αισθάνεται περισσότερο το εγω του. Ειναι αποκομμενος, κινείται Μεσα στις πληγες του, τις κοιτάζει ξανα κ ξανα, παίζει ενα εγκεφαλικό παιχνίδι με τις πληγες του, μένει μονος, αισθάνεται το εγω κ αισθάνεται την ύπαρξη εχθρική μαζί του. Κ αφου αισθάνεται οτι όλοι ειναι εχθροί, θα συμπεριφέρεται με τέτοιον τροπο που όλοι θα γίνουν εχθροί. Οταν ο άνθρωπος ειναι ευτυχισμένος χαρούμενος εχει δημιουργήσει μια γέφυρα με την ύπαρξη κ δεν μένει στο εγω. Ο χαρούμενος άνθρωπος εχει αποδεχτεί τη φύση, κινείται μαζί της. Υπάρχει μεςω του όλου, το όλον υπαρχει μεςω απο εκείνον. Μερικές φορές πρεπει να ειςαι δραστήριος κ άλλες να ξεκουραστείς απο την μορφή που εχει πάρει μια κατάσταση. Όπως κ να εχει η ζωη ειναι ενας ρυθμός. Αν παρακολουθείς τον ρυθμό, κ αφήνεσαι δεν χρειαζεται να ανησυχείς. Να εχεις εμπιστοσύνη.. Να αγαπας.. #osho #mymentor ? #positvemind #positivevibes #positivelife #yogamindbodysoul

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

Είναι γυμνάστρια. Έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Γυμνάζεται 6 ώρες την ημέρα, κυρίως κάνοντας yoga, ενώ σε μικρότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Είπε ναι στο survivor γιατί ήταν μεγάλη πρόκληση. Θα της λείψει ο σκύλος της, οι μαθητές και η οικογένειά της. Ο λόγος που είπε ναι στο παιχνίδι είναι γιατί είναι άνθρωπος των άκρων, το θεωρεί μια ξεχωριστή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

Καλο μας μήνα φιλαράκια μου.. fight with your believes and your body will accomplish your demands.. ??? #believe #trust #workhard

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

Μια όμορφη καληνυχτα.. ? #yogamindbodysoul #positivelife #positivethinking

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;