Viral: 7χρονο κοριτσάκι ζητά δουλειά από τον CEO της Google & εκείνος της απαντάει!
Έπειτα από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πατέρα της, η 7χρονη Chloe Bridgewater αποφάσισε να αρχίσει να ψάχνει δουλειά...στην Google!
Andy Bridgewater
Andy Bridgewater

Έπειτα από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πατέρα της, η 7χρονη Chloe Bridgewater αποφάσισε να αρχίσει να ψάχνει δουλειά…στην Google!

Αφού έστειλε την δικιά της, μοναδική αίτηση για δουλειά, περίμενε για μια απάντηση. Αντί, λοιπόν, να λάβει μια τυπική απάντηση ή καθόλου απάντηση, της ήρθε ένα γράμμα από τον CEO της εταιρείας, Sundar Pichai, μερικές μέρες μετά.

Η Google, μάλιστα, επιβεβαίωσε πως τα γράμματα μεταξύ του νεαρού κοριτσιού από την Αγγλία και του CEO είναι αληθινά.

Στο γράμμα του, ο Pichai δεν απέρριπτε ακριβώς την μικρή αλλά περισσότερο την υποστήριζε να συνεχίσει να διαβάζει μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ανυπομονώ να λάβω την αίτηση σου όταν τελειώσεις το σχολείο! :)”

Επιπλέον, την ενθάρρυνε να συνεχίσει να μαθαίνει πράγματα για τους υπολογιστές, τα ρομπότ και την τεχνολογία, γράφοντας “Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.”

Όλα αυτά ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες, όταν η μικρή ρώτησε τον πατέρα της, Andy Bridgewater, για την δουλειά του ως πωλητή εξαρτημάτων ψυγείου. Έπειτα, τον ρώτησε που αλλού θα ήθελε να δουλέψει.

Τότε ο πατέρας της της είπε για την Google. “Της είπα πως η Google θα ήταν πολύ κουλ μέρος να δουλέψω και με ρώτησε γιατί. Οπότε της έδειξα εικόνες από τα γραφεία τους και τα κουλ πράγματα που κάνουν”.

Η μικρή ενθουσιάστηκε όταν είδε τα διάφορα παιχνίδια που έχουν στα γραφεία της Google στην Silicon Valley και αποφάσισε πως θέλει και εκείνη να δουλέψει εκεί.

Εκείνος πρότεινε να στείλουν μια αίτηση για δουλειά και έτσι την έστειλαν! Στην αίτηση της η μικρή ήταν αρκετά ειλικρινής με το ότι δεν ξέρει πως να κάνει αίτηση για δουλειά, γράφοντας “Δεν ξέρω τι είναι το καθένα από αυτά αλλά ο μπαμπάς είπε πως ένα γράμμα θα ήταν αρκετό προς το παρόν”.

Επίσης, διάλεξε και άλλες καριέρες σε περίπτωση που η Google δεν απέδιδε ως απασχόληση, και ανέφερε πως θα γίνει η εργάτρια σε εργοστάστιο σοκολάτας ή κολυμβήτρια στους Ολυμπιακούς.

Andy Bridgewater
Andy Bridgewater

Όπως κάθε σωστός αιτούμενος για δουλειά, η Chloe μίλησε για τα επιτεύγματα της στην τάξη, αναφέροντας πως “Οι δάσκαλοι μου λένε στην μητέρα μου πως είμαι πάρα πολύ καλή στην τάξη και [επίσης, πως] είμαι καλή στην ορθογραφία και τις περιλήψεις”[..] “Ο μπαμπάς μου μου έδωσε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να μετακινώ ένα ρομπότ πάνω κάτω από κουτάκια και μου είπε πως θα μου έκανε καλό να μάθω για τους υπολογιστές.”

Ο μπαμπάς της μικρής ανέβασε την απάντηση στο LinkedIn του, όπου και ανέφερε πως το ότι μπήκαν στον κόπο να της απαντήσουν, ενίσχυσε απίστευτα την αυτοπεποίθηση της μικρής. “Πλέον έχει πολύ περισσότερη διάθεση να πάει καλά στο σχολείο και να δουλέψει για την Google.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;