TOMS Spring/Summer2017 - Δείτε την νέα συλλογή!
Φέτος η TOMS επιστρέφει στις Καλιφορνέζικες ρίζες της. Γιορτάζει μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και ανυπομονεί για την επόμενη!

TOMS classic

Φέτος η TOMS επιστρέφει στις Καλιφορνέζικες ρίζες της. Γιορτάζει μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και ανυπομονεί για την επόμενη! 

Αυτήν τη στιγμή η φυλή μας είναι εκεί έξω σε αυτό τον απέραντο κόσμο: Περπατάνε σε σκονισμένες αγορές, περιπλανώνται μέσα στην έρημο, χάνονται σε αρχαίους τόπους, κυνηγούν τα κύματα σε αγαπημένα μέρη. Με άλλα λόγια, ρουφάνε τη ζωή. Κυρίως όμως πιστεύουν πως όλοι, ειδικά τα παιδιά, πρέπει να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο.

Για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η TOMS γιορτάζει μια ζωή γεμάτη εμπειρίες μέσα στο πέρασμα του χρόνου, τόσο στην αισθητική, όσο και στην ανθρωπότητα. Γιορτάζουμε τα καλοκερδισμένα σημάδια μας και τα διηγούμαστε ως πλούσιες ιστορίες.

Στην επόμενη μεγάλη περιπέτεια…Και στα παπούτσια που θα σας πάνε μέχρι εκεί!

TOMS Men Alpargata

PRODUCTS
Η TOMS επιστρέφει στις vintage Καλιφορνέζικες ρίζες της παρουσιάζοντας παπούτσια, γυαλιά και τσάντες που αποπνέουν την ιστορία μια ζωής πλούσιας σε εμπειρίες.
Επαναπροσδιορίζει την iconic κλασσική εσπαντρίγια με νέα καλοκαιρινά prints και design, όπως τις Deconstructed Alpargata που κυκλοφορούν σε σουέτ χρώματα για άνδρες και γυναίκες ή τις Platform Espadrilles με ενισχυμένο πάτο. Τα αγαπημένα sneaker Lenox από premium δέρμα κυκλοφορούν επιτέλους και σε γυναικεία νούμερα σε ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις, ενώ τα Majorca Cutout τακούνια είναι ιδανικά για το 24ωρο στη πόλη.
Η παιδική συλλογή είναι γεμάτη χαρούμενα print (ζουμερά καρπουζάκια, skateboards και glow in the dark!), δερμάτινα και βαμβακερά floral σανδάλια, ενώ η μοναδική καμβαδένια εσπαντρίγια κυκλοφορεί πλέον και για ηλικίες κούνιας!  

TOMSWomensSS17

GIVING
Από το 2006, η ΤOMS έχει προσφέρει πάνω από 70 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, έχει βοηθήσει να αποκατασταθεί η όραση 445.000 ανθρώπων, έχει συνεισφέρει στην πρόσβαση σε πόσιμο νερό για 400.000 εβδομάδες. Έχει βοηθήσει 70.000 μητέρες να γεννήσουν με ασφάλεια αλλά και 44.000 νέους μέσα από τα προγράμματα για την καταπολέμηση του bullying στο σχολείο.

Με κάθε προϊόν που αγοράζετε, η TOMS βοηθάει έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. One for One ®.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;