Σοβαρό ατύχημα για την Drew Barrymore κατά την διάρκεια γυρισμάτων!
«Αυτό είναι, την σκοτώσαμε» είπε ο δημιουργός της σειράς όταν η Drew Barrymore έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος!

Drew Barrymore

«Αυτό είναι, την σκοτώσαμε» είπε ο δημιουργός της σειράς όταν η Drew Barrymore έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος!

Δυο μέρες χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο η διάσημη ηθοποιός έπειτα από ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Santa Clarita Diet».

Το ατύχημα συνέβη όταν η Barrymore σε μια σκηνή που υποδύεται ένα ζόμπι προσπάθησε να πηδήξει στην πλάτη ενός άνδρα για να τον “σκοτώσει” αλλά τελικά κατέληξε να πέφτει στο έδαφος και να χτυπάει το κεφάλι της, παθαίνοντας διάσειση.

«Σχεδόν πέθανα» είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Us Weekly, σε συνέντευξη για το συμβάν που συνέβη τον περασμένο Ιούλιο. «Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο», ανέφερε.

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγούμενος το περιστατικό από την δική του πλευρά είπε: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι».

«Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών νοσηλεύτηκε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια, όπου την πήγε ο συμπρωταγωνιστής της Τίμοθι Όλιφαντ, ο οποίος μόλις είδε το νοσοκομείο της είπε: «Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πεθάνει κάποιος διάσημος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;