Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου!

πρεμιέρες

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου!

Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα!

Αντίδοτο στην Ευεξία

Ένα νέο, φιλόδοξο στέλεχος αναλαμβάνει να φέρει πίσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του από ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «κέντρο ευεξίας» σε μια απομακρυσμένη περιοχή των ελβετικών Άλπεων. Σύντομα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι οι θαυματουργές θεραπείες του σπα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν αρχίσει να ξετυλίγει τα τρομακτικά μυστικά του, η λογική του δοκιμάζεται, καθώς η διάγνωσή του καταλήγει στην ίδια περίεργη ασθένεια που κρατάει όλους τους ένοικους στο κέντρο, λαχταρώντας τη θεραπεία.

Η Ζωή Μιας Γυναίκας

Στις αρχές του 19ου αιώνα η κόρη του βαρόνου Λε Περντουί ντε Βο, η Ζαν, μια ευαίσθητη νεαρή γυναίκα, παντρεύεται έναν αριστοκράτη χωρίς μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ξεκινά την περιπέτεια της ενήλικης ζωής της.

Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα

Ο Lee (Casey Affleck) επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του (Lucas Hedges). Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του (Michelle Williams) και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος.

Όλα Αρχίζουν Αύριο

Η ανάλαφρη, χωρίς καμία έγνοια, ζωή του Σάμιουελ, ανατρέπεται όταν μια μέρα ξαφνικά μια γυναίκα εμφανίζεται στην πόρτα του με ένα μωρό που ουρλιάζει. Η γυναίκα ενημερώνει τον Σάμιουελ ότι το παιδί είναι δικό του κι εξαφανίζεται. Στην προσπάθειά του να βρει τη μητέρα του μωρού, ο πρωταγωνιστής μετακομίζει στο Λονδίνο, όπου και καταλήγει να μεγαλώνει τη μικρή Γκλόρια μόνος του. Άραγε, πόσες ανατροπές του κρύβει ακόμη η ζωή;

John Wick: Κεφάλαιο 2

Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;