Πρώτοι σε μετάλλια οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους διαγωνισμούς της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Τα στοιχεία που παρατίθενται, προκύπτουν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων από τους διοργανωτές της έκθεσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

unnamed (1)

 

Το παρόν αντικαθιστά προηγούμενη δημοσίευση, η οποία περιέχει μόνο τρία ΙΕΚ και δεν περιλαμβάνει όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού!

Τα στοιχεία που παρατίθενται, προκύπτουν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων από τους διοργανωτές της έκθεσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef 2017, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου συμμετείχαν επαγγελματίες αλλά και σπουδαστές από τις περισσότερες σχολές Μαγειρικής, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ τερμάτισε πρώτο συγκεντρώνοντας 28 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 5 χρυσά.

Δείτε όλους τους νικητές του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2017 σε όλες τις κατηγορίες εδώ: 

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κλήθηκαν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους ως Chefs και Pastry Chefs, πλαισιώνοντας αποκλειστικά τις Λέσχες Κρήτης, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Πελοποννήσου στην κουζίνα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα».

Οι πρωτιές και οι διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε μεγάλους διαγωνισμούς, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο σημαντικών εκθέσεων και διοργανώσεων, είναι ο «καθρέφτης» των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;