Οι 6 συχνότεροι λόγοι που οδηγούν ένα ζευγάρι στον χωρισμό!
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι, είτε ειρηνικά είτε όχι, όμως ποιους από αυτούς ακούμε πιο συχνά;

ζευγάρι

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι, είτε ειρηνικά είτε όχι, όμως ποιους από αυτούς ακούμε πιο συχνά;

Αντικειμενικά, ο χωρισμός -είτε είσαι αυτός που τον επιδιώκει είτε όχι, δεν είναι ποτέ ευχάριστη εμπειρία και κανείς μας δεν θέλει ποτέ να παραδεχτεί πως απέτυχε να κρατήσει μια σχέση. Όμως, η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι και, παρά τις προσπάθειες μας, οι σχέσεις καμιά φορά αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Ποιοι είναι, όμως, οι συχνότεροι λόγοι πίσω από έναν χωρισμό;

Οικονομικές δυσκολίες

Το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά λεπτό. Αν ο ένας -ας πούμε- δουλεύει και ο άλλος όχι, μπορούν να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα καθώς ο δεύτερος θα αισθάνεται ιδιαίτερα μειονεκτικά ή αν ο ένας ξοδεύει πολλά ενώ ο άλλος όχι μπορούν να προκύψουν αρκετές συγκρούσεις.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Η αυτοεκτίμηση παίζει ρόλο στις ανθρώπινες σχέσεις καθώς πρέπει και οι δυο σύντροφοι να νιώθουν ασφαλείς και αγαπητοί. Όταν ο ένας έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να μην νιώθει αρκετή άνεση μέσα στην σχέση. Τα άτομα που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα μπορεί να μείνουν παραπάνω καιρό σε μια ανθυγιεινή σχέση απλά γιατί δεν εκτιμούν τον εαυτό τους αρκετά.

ζευγάρι

Απιστία

Βασικός λόγος. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί.

Έλλειψη σεξ

Η απουσία ενός από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας σχέσης μπορεί να οδηγήσει έναν από τους δυο συντρόφους στην αναζήτηση εναλλακτικών και στη συνέχεια, στον χωρισμό.

Σύγκρουση στόχων

Δεν είναι λίγες οι σχέσεις που δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν γιατί τα άτομα ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια στην ζωή τους. Υπάρχει και η περίπτωση να μοιραζόντουσαν κάποτε τα ίδια πιστεύω, όμως, τελικά ένας από τους δυο να άλλαξε και να επιδιώκει άλλα πράγματα ζτην ζωή του.

Κακή επικοινωνία

Ειδικά αν κάποιος βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση, η καλή επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο. Αν ο ένας κρατάει μυστικά από τον άλλο ή δεν του λέει τα πραγματικά του αισθήματα, τι νόημα έχει η σχέση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;