Twitter: Δείτε τις μεγάλες αλλαγές που ανακοίνωσε!
Το Twitter ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα που αφορούν κυρίως τους κανόνες συμπεριφοράς! Τι πρόκειται να αλλάξει στα τιτιβίσματα μας;

Twitter

Το Twitter ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα που αφορούν κυρίως τους κανόνες συμπεριφοράς! Τι πρόκειται να αλλάξει στα τιτιβίσματα μας;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, μέσα στις «επόμενες εβδομάδες» πρόκειται να εφαρμοστούν τρεις κύριες αλλαγές.

Αυτές θα περιλαμβάνουν δράσεις για τον εντοπισμό των χρηστών, οι λογαριασμοί των οποίων έχουν καταργηθεί μόνιμα, ώστε αυτοί να μην έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν εκ νέου καινούριους.

Ο  διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζακ Ντόρσι υποσχέθηκε πως η πλατφόρμα θα υιοθετήσει «μια εντελώς νέα προσέγγιση σχετικά με την προσβλητική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του να υπάρχει ανοιχτός και σε πραγματικό χρόνο διάλογος σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας».

‘Αλλες αλλαγές θα περιλαμβάνουν την εμφάνιση ασφαλέστερων αποτελεσμάτων αναζήτησης και την κατάργηση πιθανόν προσβλητικών ή χαμηλής ποιότητας απαντήσεων σε tweets

Τον περασμένο Ιούνιο το Twitter αναβάθμισε και το εικονικό κουμπί Block, ώστε οι χρήστες που το χρησιμοποιούν να μην βλέπουν πλέον τα μηνύματα κάποιου άλλου χρήστη τον οποίον είχαν αποκλείσει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το Twitter αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το ζήτημα της προσβλητικής συμπεριφοράς, καθώς το ενδιαφέρον πιθανών αγοραστών είχε αρχίσει να μειώνεται.

Η Google, η Apple και η Disney φέρεται ότι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να εξαγοράσουν την ιστοσελίδα, ωστόσο ουδεμία συμφωνία δεν προχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;