Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου!

πρεμιέρες

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου!

Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα!

Αυτοκρατορία (Imperium)

Ο Νέιτ είναι ένας νεαρός πράκτορας του FBI που αναλαμβάνει υποθέσεις τρομοκρατίας. Όταν άγνωστοι κλέβουν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης χημικής ουσίας, ο Νέιτ αναλαμβάνει να εισχωρήσει μυστικά σε μία εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την ληστεία. Κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ομάδας αλλά ταυτόχρονα αναγκάζεται να εκτελέσει σκληρές πράξεις που έρχονται ενάντια στις πεποιθήσεις του.

Γλυκό Φασόλι

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο διαχειριστής μιας υπαίθριας καντίνας προσλαμβάνει ως υπάλληλο μια καλοσυνάτη ηλικιωμένη που φτιάχνει εξαιρετική σάλτσα φασολιού, αναπτύσσοντας μαζί της μια βαθιά, ιδιαίτερη σχέση ζωής.

Το Διάστημα Ανάμεσά μας

Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη. Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στην γήινη ατμόσφαιρα. Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν.

Η Κλούβα

Παλλόμενο από ένταση, αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο και βαθιά πολιτικό, αυτό το κλειστοφοβικό, συναρπαστικό φιλμ μας μεταφέρει στο Κάιρο, το καλοκαίρι του 2013 – δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση. Στην αρχή της σειράς των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι, μια κλούβα της Αστυνομίας, μέσα στην οποία κρατούνται διαδηλωτές με εντελώς διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, διασχίζει τις βίαιες διαδηλώσεις. Θα μπορέσουν οι κρατούμενοι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους προκειμένου να επιβιώσουν;

Νερούδα

Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ο Γερουσιαστής Πάμπλο Νερούδα (Luis Gnecco) κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι προδίδει το Κομμουνιστικό Κόμμα, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση του Προέδρου Γκονζάλες Βιντέλα (Alfredo Castro). Ο αστυνομικός Όσκαρ Πελουτσοναου (Gael Garcia Bernal) έχει αναλάβει να συλλάβει τον ποιητή. Ο Νερούδα προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα, με την γυναίκα του, τη ζωγράφο Ντέλια Ντελ Καρίλ, αλλά αναγκάζονται τελικά να κρυφτούν. Εμπνευσμένος από τα δραματικά γεγονότα της νέας του ζωής, ως φυγάς, ο Νερούδα γράφει την επική ποιητική συλλογή του «Canto General». Εντωμεταξύ στην Ευρώπη ο θρύλος του κυνηγημένου από την αστυνομία ποιητή μεγαλώνει και οι καλλιτέχνες με επικεφαλής τον Πάμπλο Πικάσο κραυγάζουν για την ελευθερία του Νερούδα.Ωστόσο, ο ποιητής βρίσκει τον αγώνα με την νέμεσή του, τον επιθεωρητή, ως ευκαιρία να επανεφεύρει τον εαυτό του. «Παίζει» μαζί του, αφήνοντας προσχεδιασμένα στοιχεία, κάνοντας πιο έντονο και επικίνδυνο το παιχνίδι γάτας-ποντικιού. Σε αυτή την ιστορία του διωκόμενου ποιητή και του αδιάλλακτου αντιπάλου το, ο Νερούδα αναγνωρίζει την ευκαιρία να γίνει τόσο ένα σύμβολο για την ελευθερία , όσο και θρύλος της λογοτεχνίας.

Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι

Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Η Ταινία LEGO Batman

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;