Όσκαρ 2017 β' ανδρικού ρόλου: Υποψήφιοι, Φαβορί, Νικητής
Τα Όσκαρ 2017 πλησιάζουν. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τον β' ανδρικό ρόλο, ποιοι από αυτούς είναι τα φαβορί και τελικά ποιος το κέρδισε!

όσκαρ 2017

Τα Όσκαρ 2017 πλησιάζουν. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τον β’ ανδρικό ρόλο, ποιοι από αυτούς είναι τα φαβορί και τελικά ποιος το κέρδισε!

(το παρόν άρθρο θα ενημερωθεί την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων)

H κούρσα για τον β’ ανδρικό ρόλο στα Όσκαρ 2017 είναι μάλλον η πιο αμφιλεγόμενη αφού φαβορί είναι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι!

Όσκαρ 2017: Mahershala Ali – Moonlight

@sagawards thank you ?? I’m tremendously grateful to have had the opportunity to work on two extraordinary and timely/timeless projects. Peace x Blessings @moonlightmov @hiddenfiguresmovie @a24 ✨

A photo posted by Mahershala Ali (@mahershalaali) on


Ο Mahershala Ali μπορεί να εμφανίστηκε μόλις ένα τέταρτο στη ταινία Moonlight αλλά η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική, όπως και όλη η ταινία εξάλλου.

Γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1974, το πραγματικό του όνομα είναι Mahershalalhashbaz Gilmore. Έχει κάνει μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες, με τον πρώτο μεγάλο του να είναι στο “Curious Case of Benjamin Button” του David Fincher.

@naomieharris congratulations sis! @theacademy #OscarLuncheon @moonlightmov @a24

A photo posted by Mahershala Ali (@mahershalaali) on

Κέρδισε το SAG Award, δηλαδή τα βραβεία του σωματείου αμερικάνων ηθοποιών, για τον ρόλο του στο Moonlight αλλά όχι την Χρυσή Σφαίρα που προμηνύει κατά κάποιο τρόπο ποιος θα πάρει και το Όσκαρ.

Yin and Yang aka Barry Jenkins and James Laxton. @theacademy @moonlightmov @a24 @bandrybarry @mrjameslaxton #TheBaptism

A photo posted by Mahershala Ali (@mahershalaali) on

Όσκαρ 2017: Jeff Bridges – Hell or High Water

Just finished performing a track from my #SleepingTapes album at a sold out show at Brooklyn Academy of Music! Thanks to @Squarespace for inviting me to be a part of @PopUpMagazine!

A photo posted by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

O Jeff Bridges έχει μείνει στο μυαλό όλων ως ο Dude αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό.

Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1949 έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου το 2009 για την ταινία Crazy Heart.

Well, that’s just your opinion man…

A photo posted by Jeff Bridges (@thejeffbridges) on

Προέρχεται από γνωστή οικογένεια υποκριτικής και έχει δουλέψει από παιδί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό Sea Hunt. Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες του είναι: Η Τελευταία Παράσταση (The Last Picture Show, 1971), Η Μεγάλη Ληστεία της Μοντάνα (Thunderbolt and Lightfoot, 1974), Τρον (Tron, 1982) (και τη συνέχεια Tron: Legacy), Στάρμαν (Starman, 1984), Έρωτας Δίχως Αύριο (Against All Odds, 1984), Η Άκρη του Νήματος (Jagged Edge, 1985), Το Επόμενο Πρωινό (The Morning After, 1986), Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys), Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991), Σχέση Ζωής (Fearless, 1993), Ο Καθρέφτης Έχει Δυο Πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces, 1996), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Η Αντιπρόεδρος (The Contender, 2000), Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit, 2003) και Iron Man, 2008.

Το 2010 έλαβε την έκτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία True Grit. Aυτή είναι και η 7η υποψηφιότητα του.

Όσκαρ 2017: Dev Patel – Lion

I never had any desire to be a film actor. I never thought I was the good-looking movie type, which I assumed they wanted. #devpatel #skinsuk #skins #india #bollywood #selfie #follow #style #swag #watch #desi

A photo posted by Dev Patel (@devpatelactor) on

O Dev Patel έγινε γνωστός από τη ταινία “Slumdog Millionaire” που στιγμάτισε πολύ κόσμο. Γεννημένος μόλις το 1990, είναι ήδη ένας εξαιρετικός ηθοποιός.

Πρωταγωνίστησε το 2012 στο “The Best Exotic Marigold Hotel” και το 2015 στο sequel του. Έχει συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες αλλά το δράμα “Lion” ήταν αυτό που τον πρότεινε τόσο για τη Χρυσή Σφαίρα, όσο και για τα BAFTA και Όσκαρ 2017.

Αν και η ερμηνεία του ήταν η συγκλονιστική μάλλον έχει τις λιγότερες πιθανότητες, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας του ή του boost που έχει πάρει ο Mahershala Ali.

Όσκαρ 2017: Michael Shannon – Nocturnal Animals

Just me #love #TagsForLikes.com #TagsForLikesApp #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #TagsForLikes.com #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile #like4like #friends #instamood

A photo posted by Michael Shannon (@officialmichaelshannon) on

Ο Michael Shannon είναι μάλλον από τους πιο “υποτιμημένους” ηθοποιούς του Hollywood. Γεννημένος το 1974, το ντεμπούτο του ήταν με τον Bill Murray στο Gorundhog Day αλλά “καθιερώθηκε” με το 8 Mile το 2002.

Έχει προταθεί μόλις δύο φορές για Όσκαρ ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Μάλλον είναι αυτός που αξίζει περισσότερο αυτή την “ανταμοιβή” αλλά το βλέπουμε δύσκολο.

On the set! Am I ugly let me know #ugly #follow #please #superman #juice #sweet #tbh #rate #shoutout and please can I get some followers

A photo posted by Michael Shannon (@officialmichaelshannon) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;