Το ξεκαρδιστικό γράμμα που έλαβε πατέρας από το σχολείο του παιδιού του!
Τα σημειώματα που στέλνει το σχολείο στους γονείς όταν κάτι πάει λάθος είναι συχνό φαινόμενο, όμως, κανένας πατέρας δεν έχει λάβει κάτι τέτοιο!

letter

Τα σημειώματα που στέλνει το σχολείο στους γονείς όταν κάτι πάει λάθος είναι συχνό φαινόμενο, όμως, κανένας πατέρας δεν έχει λάβει κάτι τέτοιο!

Ο Paul Hunt από το Somerset της Αγγλίας έγινε viral όταν δημοσίευσε το ειλικρινές -αλλά ξεκαρδιστικό- γράμμα που του έστειλαν οι δάσκαλοι από το σχολείο του 10χρονου παιδιού του.

“Αγαπητέ -τάδε-,

Αν και αυτό δεν είναι ένα γράμμα που αφορά την συμπεριφορά του παιδιού σας, σας γράφω για να σας ενημερώσω πως παρατηρήσαμε κάτι που πιθανώς θα θέλατε να συζητήσετε μαζί με τον -τάδε-.

Ο -τάδε- και μερικοί από τους φίλους του ορισμένες φορές δημιουργούν φανταστικούς χαρακτήρες, στους οποίους δίνουν διασκεδαστικά ονόματα και ύστερα έχουν απίθανες περιπέτετειες μαζί τους την ώρα του διαλείμματος. Αυτή η διαδικασία είναι από μόνη της μια ιδιαίτερα δημιουργική και ευφάνταστη δραστηριότητα και δεν προκαλεί κάποιο κακό. Όμως, έχουμε παρατηρήσει πως το όνομα ενός από τους χαρακτήρες είναι “Wildo το Dildo, και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μας ανησύχησε.

Έπειτα από συζήτηση με τα παιδιά, κανένα τους δεν είπε πως ξέρει τι σημαίνει η λέξη, αλλά ξέρουν όλα τους καλά πως πρόκειται για μια ακατάλληλη λέξη. Ένα από τα παιδιά είπε πως άκουσε την λέξη στην παιδική χαρά, οπότε θα ακολουθήσουμε τις εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα και θα το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα.

Ελπίζω να εκτιμήσετε τον λόγο για τον οποίο σας ενημερώνω για το ζήτημα και, παρακαλώ, μη διστάσετε να με ενημερώσετε αν θέλετε να το συζητήσουμε περαιτέρω.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;