Τι ψάχνει κάθε ζώδιο από μια ερωτική σχέση;
Το κάθε ζώδιο ψάχνει κάτι διαφορετικό σε μια σχέση...Άλλοι ψάχνουν την πρόκληση, άλλοι τη σταθερότητα..άλλοι απλά την κατανόηση. Ας δούμε λοιπόν τι αναζητάει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

notebook

Το κάθε ζώδιο ψάχνει κάτι διαφορετικό σε μια σχέση…Άλλοι ψάχνουν την πρόκληση, άλλοι τη σταθερότητα…άλλοι απλά την κατανόηση. Ας δούμε λοιπόν τι αναζητάει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Κριός

Ο Κριός αναζητάει ξεκάθαρα την πρόκληση. Θέλει να τον θαυμάζεις σαν να μην υπάρχει άλλος και αντί να τσακώνεστε να τον προκαλείς συνέχεια να μαθαίνει ή να δοκιμάζει κάτι καινούργιο

Ταύρος

Ο Ταύρος ψάχνει κάποιον να τον στηρίξει και να ξέρει ότι θα είναι εκεί στα δύσκολα.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι έτσι τρελοί που είναι θέλουν κάποιον που να έχει την ίδια τρέλα να κάνουν όλα αυτά τα ακραία που του έρχονται στο μυαλό μαζί. Εάν δεν είσαι τέτοιος τύπος, απλά μην ασχοληθείς με το δίδυμο!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θέλει κάποιον να μπορεί να κατανοήσει τις ευαισθησίες και τις κυκλοθυμίες του. Ξέρει ότι δεν είναι ανοιχτός σαν άτομο και περιμένει εσύ να τον ξεκλειδ΄ψσεις.

Λέων

Ο Λέων κατά βάση δε πρέπει να σε έχει ποτέ δεδομένη. Θέλει το παιχνίδι ρε παιδί μου… Θέλει τόσο να βγαίνετε μαζί και να διασκεδάζετε, όσο και να αράζετε σπίτι και να χαλαρώνετε.

Παρθένος

Τα απλά πράγματα είναι που μετράνε και οι καθημερινές κινήσεις. Εάν του φτιάξεις τον καφέ το πρωί που θα ξυπνήσετε, θα τον σκλαβώσεις!

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει κάποιον που να έχει την ίδια όρεξη με αυτόν να κάνουν πράγματα αλλά και να έχει χιούμορ! Για το ζυγό, ζωή χωρίς χιούμορ, δεν υπάρχει.

Σκορπιός

Μιλάμε για αυθορμητισμό και πολύ σεξ. Εάν τον τραβάς σεξουαλικά ετοιμάσου για μια πολύ έντονη σχέση!

Τοξότης

Εάν η ζωή σας είναι μια καθημερινή περιπέτεια, τότε μπορεί μέχρι και να σε παντρευτεί. Ετοιμάσου για ταξίδια και ανατροπές!

Αιγόκερως

Εάν ο Αιγόκερως δε σ εμπιστευτεί, δε πρόκειται να σου ανοιχτεί και πώς θα το καταφέρεις αυτό; Θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου.

Υδροχόος

Μην τον πιέσεις…Άστον και κάποια στιγμή θα σου δείξει πόσο σε νοιάζεται

Ιχθύες

Ε είναι τρυφερούληδες οι ιχθύες και ας μη τους φαίνεται. Μπορεί να μην πάρει αυτός την πρωτοβουλία αλλά θα ήθελε κάποιον να του κρατάει το χέρι ή να του πει να κοιτάξει πόσο όμορφος είναι ο ουρανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;