Gazarte Roof Stage: Τα Live του Φεβρουαρίου!
Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης!

unnamed (73)

Παραστάσεις 2017: Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης!

Οι Κυριακές στο gazarte έχουν χρώμα… Jazz!

DIMINUITA
Le petit big band

KΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

unnamed (74)

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ανεβαίνει στο Roof Stage του gazarte η… “petit big band” των Diminuita, στην πρώτη τους live εμφάνιση για το 2017.

10 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του σχήματος, 10 μουσικοί επί σκηνής μέσα από την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και την ελευθερία της μουσικής εκτοξεύουν τη χορευτική διάθεση υπό τους ήχους καθαρόαιμου swing του μεσοπολέμου με έμφαση στις συνθέσεις του Django Reinhardt και το χρώμα της gypsy jazz!

Ξεκινώντας το 2007 σαν trio, αποτελούν ένα από τα πρώτα σχήματα που ξεκίνησαν να παίζουν gypsy jazz στην Ελλάδα από το 2007. Το σχήμα “μεγάλωσε” σε μια μικρή big band, την Le petit Big Band το καλοκαίρι του 2015, με ενορχηστρώσεις του Γιώργου Παπαδογιάννη, σε συνθέσεις του Django Reinhardt, του Duke Ellington και άλλων συνθετών της swing εποχής, σε συνδυασμό με δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό τους (“a-rhythmology” 2011 και Μani Sessions το 2014) και εμφανίσεις σε festival στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Djangofolllies Festival 2014, Django a Liberchies 2012, International Gypsy Jazz Meeting Poland 2012, Djangofest Athens 2010-2015) φημίζονται για τη δυναμική σκηνική τους παρουσία αλλά και τα γεμάτα ρυθμό live τους.

Με αέρα swing, αρμονικές αναφορές στο bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία, οι DIMINUITA μας ξεσηκώνουν από το Roof Stage του gazarte την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

DIMITRIS TSAKAS JAZZ QUARTET

GUEST: ΑΝΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

KΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

unnamed (75)

Ο Δημήτρης Τσάκας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, με εξαιρετικές σπουδές και συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως: Μ. Φαραντούρη, Δ. Γαλάνη, Σ. Κραουνάκης, Ε. Αρβανιτάκη, Α. Πρωτοψάλτη καθώς και της ελληνικής Jazz σκηνής όπως: Τ. Πατερέλης, Γ. Τρανταλίδης, Γ. Φακανάς, Γ. Κοντραφούρης, Iasis group (Ethnic Jazz).

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου επιστρέφει στη σκηνή του gazarte με νέα σύνθεση. Μαζί με τον Μιχάλη Τσιφτσή (κιθάρα), τον Παναγιώτη Κωστόπουλο (ντραμς) και την Άννα Λινάρδου (vocals) θα μας παρουσιάσουν αυθεντικές jazz μελωδίες από τα δύο album του Δημήτρη Τσάκα (το “Growing up” και το πιο πρόσφατο “Α man dreams”) καθώς και jazz κομμάτια απο το Great American Songbook και όχι μόνο…

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

GAZARTE HOUSEBAND

& ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ DJ SET

Saturday Night Fever

4, 11, 18, & 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

unnamed (77)

Saturday Νight Fever at gazarte!

Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκιες, σαρωτικές μελωδίες και… κάπως έτσι ο ρυθμός “εκτοξεύεται” σε νέα επίπεδα!

Ένα χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές. Αγαπημένες διασκευές από διεθνή και εγχώρια σκηνή, χωρίς να λείψουν και νέα original τραγούδια από ακυκλοφόρητο υλικό σε rock n’ roll ρυθμούς που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα!

Tη σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, ο οποίος ανεβαίνει στα decks του gazarte κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για party που κρατούν μέχρι το πρωί και αποτελούν το επόμενο talk of the town!

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

unnamed (76)
Πληροφορίες

DIMINUITA Le petit big band (JAZZ SUNDAYS)
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 4 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:30

Οι μουσικοί
Κωνσταντίνος Σαπούνης τρομπέτα
Δημήτρης Παντελιάς σοπράνο σαξόφωνο
Σπύρος Νίκας άλτο σαξόφωνο
Γρηγόρης Ασημακόπουλος τενόρο σαξόφωνο
Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος βαρύτονο σαξόφωνο
Γιώργος Κωνσταντίνου κοντραμπάσο
Γιώργος Ποταμιάνος τύμπανα
Έφη Σαράντη ρυθμική κιθάρα
Μαρία Αυλητή φωνητικά
Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα, ενορχήστρωση

Useful links:
www.diminuita.com
hello@diminuita.com

DIMITRIS TSAKAS JAZZ QUARTET Ι GUEST: ANNA LINARDOU (JAZZ SUNDAYS)
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 4 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:30

GAZARTE HOUSEBAND & ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ DJ SET
Saturday night fever
4, 11, 18, & 25 Φεβρουαρίου
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22.00

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση

unnamed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;