Viral: Αεροσυνοδός έσωσε μια κοπέλα από το trafficking με ένα σημείωμα!
Μια αεροσυνοδός που αντέδρασε εγκαίρως και σωστά κατάφερε να σώσει ένα κορίτσι από το trafficking σε πτήση της Alaska Airlines!

Μια αεροσυνοδός που αντέδρασε εγκαίρως και σωστά κατάφερε να σώσει ένα κορίτσι από το trafficking σε πτήση της Alaska Airlines!

Η Shelia Frederick κατάφερε να γλιτώσει μια νεαρή κοπέλα από τα χέρια ενός άνδρα με τον οποίο ταξίδευε όταν πρόσεξε πως κάτι δεν πάει καλά κατά την διάρκεια της πτήσης από το Σιάτλ στο Σαν Φρανσίσκο.

“Κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου μου έλεγε πως κάτι δεν πάει καλά”, αναφέρει η Frederick στο 10 News, όσο περιέγραφε το περιστατικό που συνέβη το 2011.

Το κορίτσι, που φαινόταν 14-15 ετών, έμοιαζε “λες και είχε γυρίσει από την κόλαση”, σύμφωνα με την αεροσυνοδό, και ταξίδευε με έναν μεγαλύτερο άνδρα που δεν την άφηνε να μιλήσει και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις της Frederick προς το κορίτσι.

“Ήταν πολύ καλοντυμένος, και αυτό είναι που μου φάνηκε περίεργο γιατί εκείνος ήταν πολύ καλοντυμένος και η κοπέλα έμοιαζε ατημέλητη και ταραγμένη”, λέει η αεροσυνοδός.

Η Frederick κατάλαβε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα, έτσι είπα σιγανά στο κορίτσι να πάει στην τουαλέτα όπου της είχε αφήσει ένα χαρτί στον καθρέφτη. “Έγραψε πως χρειαζόταν βοήθεια,” λέει η Frederick, η οποία ενημέρωσε αμέσως τον πιλότο σχετικά με το περιστατικό.

Ο πιλότος ενημέρωσε την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο και εκείνη με την σειρά της κατέφθασε στο αεροδρόμιο για να ανακρίνει τον άνδρα.

Το κορίτσι πλέον σπουδάζει και είναι ελεύθερο χάρη στην παρατηρητικότητα της Shelia Frederick.

Κάθε χρόνο περίπου 600.000 με 800.000 άνθρωποι πέφτουν θύματα trafficking και μετακινούνται από χώρα σε χώρα. Το 80% είναι γυναίκες και κορίτσια ενώ το 50% είναι ανήλικα παιδιά.

“Αν δεις κάτι περίεργο, πες το” συμβουλεύει η Frederick.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1