Young Business Talents 2016-17: 500 ομάδες συνεχίζουν το ταξίδι τους!
500 ομάδες-εταιρίες μαθητών Λυκείου, συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στον κόσμο της διοίκησης των επιχειρήσεων, στο μαθητικό Πρόγραμμα με προσομοιωτή, Young Business Talents 2016-17

unnamed (2)

500 ομάδες-εταιρίες μαθητών Λυκείου, συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στον κόσμο της διοίκησης των επιχειρήσεων, στο μαθητικό Πρόγραμμα με προσομοιωτή, Young Business Talents 2016-17

Το μεγαλύτερο Διεθνές Πρόγραμμα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείου, Young Business Talents 2016-17, μπαίνει στη φάση των Ημιτελικών με σχεδόν 2.000 μαθητές Λυκείου όλων των τύπων, να εξασκούνται με τη βοήθεια των καθηγητών τους στην επιχειρηματική πρακτική, διοικώντας κάθε εβδομάδα, τη δική τους εικονική εταιρία!

Οι νεαροί επιχειρηματίες, κυριολεκτικά προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς στο πρόγραμμα συμμετέχουν φέτος σχολεία από 51 διαφορετικούς νομούς!
Η διενέργεια του προγράμματος, βασίζεται σε ένα πανίσχυρο λογισμικό, τον Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, μέσω του οποίου οι νεαροί ‘διευθυντές’ λαμβάνουν όλες τις κρίσιμες πραγματικές αποφάσεις που απαιτεί η λειτουργία της εταιρίας τους, μέσω Επιχειρηματικών Σχεδίων που καταθέτουν διαδικτυακά κάθε εβδομάδα και επί 4 μήνες. Ο προσομοιωτής, τους επιστρέφει αποτελέσματα – πωλήσεις και κέρδη/ζημιές – όπως συμβαίνει σε μια πραγματική επιχείρηση που βρίσκεται σε ανταγωνισμό με άλλες εταιρίες, μόνο που εδώ, ανταγωνίζονται με ομάδες άλλων μαθητών.
Ο διαγωνισμός YOUNG BUSINESS TALENTS 2016-17 ξεκίνησε το Νοέμβριο, με το άνοιγμα του Προσομοιωτή (online στο διαδίκτυο) και θα διαρκέσει έως τις 22 Απριλίου 2017, διανύοντας συνολικά 11 ‘εταιρικά έτη’, που ισοδυναμούν με αντίστοιχες εβδομάδες πραγματικού χρόνου.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των Ελλήνων μαθητών σε αυτό το Πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει στους μαθητές γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες, αναγκαία εφόδια για το μέλλον τους, ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό”, δηλώνει ο Διευθυντής του Young Business Talents στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Αρεταίος. “Βρισκόμαστε στην 4η χρονιά υλοποίησης του διαγωνισμού και κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι μαθητές αλλά και καθηγητές, αντιλαμβάνονται την αξία του Προγράμματος ως ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο – το οποίο παρέχεται δωρεάν – και συμμετέχουν με αυξανόμενη ένταση και ενδιαφέρον.”
To Young Business Talents, είναι ένα διεθνές project, το οποίο υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας. Κατά την περσινή διοργάνωση, ο αριθμός συμμετοχών σε όλες τις χώρες, έφτασε συνολικά τους 18.000 μαθητές.
Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης Γενιάς, έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.
Η Ημιτελική φάση του Young Business Talents θα διαρκέσει έως τις 21 Φεβρουαρίου και το Πρόγραμμα θα κορυφωθεί με τον μεγάλο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2017, στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, με φυσική παρουσία των 75 ομάδων με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε Νομό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καινοτόμο Διαγωνισμό YOUNG BUSINESS TALENTS 2016-17, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.youngbusinesstalents.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;